Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a baba nyáron kúszik,...

Ha a baba nyáron kúszik, mászik akkor hogy lehet megoldani hogy kint is szabadon mozoghasson?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék egész nyáron bent lenni a házban. De az udvaron a járóka se hangzik valami jól 😕
2022. márc. 1. 15:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
40%
Kedves 10es, nem tudom mi a problémád a válaszommal, nyilván találkozni fog a gyerek az általam felsorolt élőlényekkel élete során, de nagyon nem mindegy, hogy egy kúszó, mászó babáról vagy idősebb gyerekről van szó. Macskád ezek szerint nincs, vagy csak cuki fotón láttál, azok képzeld elkaparják a szart, a menő gyepeden is, nem veszed észre rögtön, csak ha helikopterszülő leszel. Gondolom nincs a családodban, környezetedben darázscsípésre allergiás személy, elárulom, nem csak kis fájdalommal tud járni. Valószínűleg még igazi hangyabolyba sem léptél bele, az sem kellemes, főleg nem kicsi babának (és igen, a gondozott, kigazozott udvaron is találkozol vele). De ok, pontozzatok le nyugodtan, itt úgyis ez a divat. Egyébként nagyon egészséges, fontos és jó, hogy a gyerek szabadon mászhat, koszos lehet az udvaron.
2022. márc. 1. 18:19
 12/22 anonim ***** válasza:
Nagy plèdet vittem ki azon mászkált, szerintem teljesen jó
2022. márc. 1. 18:26
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy csináljátok, az én babám a mászós korszakban nagyjából 5 mp-ig maradt meg egy pléden :D
2022. márc. 1. 18:28
 14/22 A kérdező kommentje:
Nyugi van, tapasztalatok érdekeltek volna. 🤦🏽‍♀️ macska nincs, mert a kutyák megeszik, cserében van kutyaszar. 😆 persze hogy figyelek rá, szart összeszedem. Csak most még olyan kis pici puha a térde meg a kis keze, el se tudom képzelni hogy a fűben, földön másszon. Persze hogy pár évesen fog már találkozni mindennel. Az átmenet vagy a kezdet érdekelt, hogy mi a normális, mi a túlzás. Nem akarom túlfélteni, de azt se hogy baja legyen.
2022. márc. 1. 18:54
 15/22 anonim ***** válasza:

Én ami miatt aggodnek, az a kullancs és az ürülék. Akárki akármit mond és helikopter ide, vagy oda, ezekre tényleg jobb odafigyelni. Nyilván szétnézel az udvaron, hogy van-e ilyesmi, meg bármi, ami veszélyes lehet, de hogy emiatt ne vidd ki, az hülyeség. Ráadásul gondolom netezel, olvasol, tehát rá-rápillantasz, csak látod, ha valami olyat csinál, de ha nem találtad meg a kutyaszart, ő sem fogja.

Egyébként oké, hogy puhának tűnik, de hidd el, nem az. Miben jobb otthon a padló? Keményebb, mint a föld...

2022. márc. 1. 19:01
 16/22 anonim ***** válasza:
26%

11. Kóbor macskáról volt szó… nem kell odaszoktatni, aztán nem f.ssa tele a kertedet.

De van, anyám allergiás rá, és engem is csípett már meg. 3 hétig vakartam és be volt dagadva az alkarom. Anno gyerekként a tóparton is összecsíptek, még a hajam is tele volt velük, mert megpiszkáltuk a fészküket, mégis élek. Ezt nyilván a kúszó mászó gyerek nem fogja csinálni.

De tudod mit, helikopterezz ha te attól érzed jól magad. ✌️

2022. márc. 1. 19:47
 17/22 anonim ***** válasza:
2022. márc. 1. 20:09
 18/22 anonim ***** válasza:
Ezt átlag gyerek nettó 3 másodperc alatt lekapja magáról. Zoknival együtt. 😅
2022. márc. 1. 20:20
 19/22 anonim ***** válasza:
47%

11. Te drága, funkcionális analfabéta, múlt időben írtam. Igen helikoptereztem, már nincs rá szükség,mert már 10 és 12 évesek. Bár én inkább úgy fogalmaznék, hogy vigyáztam a gyerekeimre, nem pedig csak kiraktam őket mászni, mint macskát szarni. Gondolom inkább a mobilodra figyeltél a kölyköd helyett.

Egy mászó gyerek ne piszkálna meg valamit, ami előtte van? Akár egy földre esett darázsfészket? Vagy bármit, ami fejmagasságban van vele? Szerintem neked nincs gyereked vagy szobanövény..

2022. márc. 1. 20:32
 20/22 anonim ***** válasza:
Kölyköd? Nagyon a tyúkszemedre léptem azt látom. 😅
2022. márc. 1. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!