Ha a baba nyáron kúszik, mászik akkor hogy lehet megoldani hogy kint is szabadon mozoghasson?
Én ami miatt aggodnek, az a kullancs és az ürülék. Akárki akármit mond és helikopter ide, vagy oda, ezekre tényleg jobb odafigyelni. Nyilván szétnézel az udvaron, hogy van-e ilyesmi, meg bármi, ami veszélyes lehet, de hogy emiatt ne vidd ki, az hülyeség. Ráadásul gondolom netezel, olvasol, tehát rá-rápillantasz, csak látod, ha valami olyat csinál, de ha nem találtad meg a kutyaszart, ő sem fogja.
Egyébként oké, hogy puhának tűnik, de hidd el, nem az. Miben jobb otthon a padló? Keményebb, mint a föld...
11. Kóbor macskáról volt szó… nem kell odaszoktatni, aztán nem f.ssa tele a kertedet.
De van, anyám allergiás rá, és engem is csípett már meg. 3 hétig vakartam és be volt dagadva az alkarom. Anno gyerekként a tóparton is összecsíptek, még a hajam is tele volt velük, mert megpiszkáltuk a fészküket, mégis élek. Ezt nyilván a kúszó mászó gyerek nem fogja csinálni.
De tudod mit, helikopterezz ha te attól érzed jól magad. ✌️
11. Te drága, funkcionális analfabéta, múlt időben írtam. Igen helikoptereztem, már nincs rá szükség,mert már 10 és 12 évesek. Bár én inkább úgy fogalmaznék, hogy vigyáztam a gyerekeimre, nem pedig csak kiraktam őket mászni, mint macskát szarni. Gondolom inkább a mobilodra figyeltél a kölyköd helyett.
Egy mászó gyerek ne piszkálna meg valamit, ami előtte van? Akár egy földre esett darázsfészket? Vagy bármit, ami fejmagasságban van vele? Szerintem neked nincs gyereked vagy szobanövény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!