Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a baba nyáron kúszik,...

Ha a baba nyáron kúszik, mászik akkor hogy lehet megoldani hogy kint is szabadon mozoghasson?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék egész nyáron bent lenni a házban. De az udvaron a járóka se hangzik valami jól 😕
2022. márc. 1. 15:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Mi a baj az udvaron levő fűvel?
2022. márc. 1. 15:39
 2/22 A kérdező kommentje:
1 De az nem baj hogy nyáladzik és a kezét rágja mert jön a foga? Vagy mossam egész nap a kezét? Vagy annyi kosz kell? Nem lesz tőle beteg?
2022. márc. 1. 15:44
 3/22 anonim ***** válasza:
11%
Fertőtlenítsd 5 percenként vagy gyakrabban, nehogy baja legyen
2022. márc. 1. 15:47
 4/22 anonim ***** válasza:
36%

1-es, nem csak fű van😅 ott a kullancs, darázs, méh, vöröshangya, kóbormacskasz@r stb....

Én nagy piknikpokrócot tettem le neki, meg nagy utazójárókát. Természetesen hagytam az udvaron is mászni, de folyamatosan a nyomában voltam. És akármilyen alaposan össze volt takarítva az udvar, mindig talált valamit, amit nem kellett volna,pl 100 éves szög, érme😅

2022. márc. 1. 15:48
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
4. Hiába helikopterezel fölötte egész nap, ezekkel előbb utóbb mind találkozni fog. Semmi baja nem lesz a hangyától, kullancs elég valószínűtlen, pláne az hogy fertőzött, macskaszart elég könnyű meglátni, felszedni, stbstb…
2022. márc. 1. 16:10
 6/22 anonim ***** válasza:
36%
Tedd egy gömb alakú búrába🤦
2022. márc. 1. 16:34
 7/22 anonim ***** válasza:
23%
4es🙂 közvetlenül erdő mellett lakunk, kullancs van vagy millió, kóbormacska is. Nem, nem könnyű meglátni, de gondolom egy 20 m2es udvaron egyszerűbb sokkal. Stbstb. És nem helikopterezem felette egész nap.
2022. márc. 1. 16:39
 8/22 anonim ***** válasza:
83%
Ez olyan, hogy vagy lerakod, de ott állsz fölötte vagy marad a bekerítése.
2022. márc. 1. 16:46
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
En nagy pleden voltam vele, de hagytam a fűben is maszni. Nem szologattam ra, hogy jaj piszkos lesz stb. Macskasz@r meg van, ez van , ilyen az élet 😂 megtanulja, kikeruli legközelebb.
2022. márc. 1. 16:59
 10/22 anonim ***** válasza:
27%
7. Ja hát derékig érő, elhanyagolt, gazos fűben persze, hogy nem veszed észre. 😂
2022. márc. 1. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!