Ha a baba nyáron kúszik, mászik akkor hogy lehet megoldani hogy kint is szabadon mozoghasson?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék egész nyáron bent lenni a házban. De az udvaron a járóka se hangzik valami jól 😕2022. márc. 1. 15:35
1/22 anonim válasza:
Mi a baj az udvaron levő fűvel?
2/22 A kérdező kommentje:
1 De az nem baj hogy nyáladzik és a kezét rágja mert jön a foga? Vagy mossam egész nap a kezét? Vagy annyi kosz kell? Nem lesz tőle beteg?
2022. márc. 1. 15:44
3/22 anonim válasza:
Fertőtlenítsd 5 percenként vagy gyakrabban, nehogy baja legyen
4/22 anonim válasza:
1-es, nem csak fű van😅 ott a kullancs, darázs, méh, vöröshangya, kóbormacskasz@r stb....
Én nagy piknikpokrócot tettem le neki, meg nagy utazójárókát. Természetesen hagytam az udvaron is mászni, de folyamatosan a nyomában voltam. És akármilyen alaposan össze volt takarítva az udvar, mindig talált valamit, amit nem kellett volna,pl 100 éves szög, érme😅
5/22 anonim válasza:
4. Hiába helikopterezel fölötte egész nap, ezekkel előbb utóbb mind találkozni fog. Semmi baja nem lesz a hangyától, kullancs elég valószínűtlen, pláne az hogy fertőzött, macskaszart elég könnyű meglátni, felszedni, stbstb…
7/22 anonim válasza:
4es🙂 közvetlenül erdő mellett lakunk, kullancs van vagy millió, kóbormacska is. Nem, nem könnyű meglátni, de gondolom egy 20 m2es udvaron egyszerűbb sokkal. Stbstb. És nem helikopterezem felette egész nap.
8/22 anonim válasza:
Ez olyan, hogy vagy lerakod, de ott állsz fölötte vagy marad a bekerítése.
9/22 anonim válasza:
En nagy pleden voltam vele, de hagytam a fűben is maszni. Nem szologattam ra, hogy jaj piszkos lesz stb. Macskasz@r meg van, ez van , ilyen az élet 😂 megtanulja, kikeruli legközelebb.
10/22 anonim válasza:
7. Ja hát derékig érő, elhanyagolt, gazos fűben persze, hogy nem veszed észre. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!