Megutálta a kiságyat?
ppff, jó kérdés. Szerintem 10 babából 9 tuti okoz ilyen fejtörést a mamának. Enyém is. Most 11 hónapos és két hétig éjjel vagy óránként kelt vagy órákon át fenn volt (nem volt beteg, nem jött foga, fogggalmam sincs miért). Aztán egyszer csak reggelig aludt három éjen át, aztán tegnap 3-6ig viribult, hatkor feladtam és magam mellé vettem 10 percre, bealudt és vissza tudtam tenni az ágyába (10ig aludtunk) Azt gondoltam, továbbra is fokozatos leszek, ha ébred.
1. megpróbálom cumival visszatenni
2 ha nem megy, simogatom
3 ha ez sem jön be, picit felveszem, majd leteszem és simogatom
4. Ha hajnal felé jár az idő, megetetem (ált nem eszik, csak cumizik az üvegen is, kis csibész)
5. végső kimerülés határán lefekszek mellé (ez eddig egyszer fordult elő, és remélem, nem lesz gyakori)
Nem akakrom kiszoktatni az ágyából ,eddig remekül elvolt, de sírni sem fogom hagyni. Nappal még egész sokat alszik, így inkább akkor pihenek és megveszek egy-két üveg bébiételt főzés helyett, meg max aznap nem lesz felmosva a padló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!