9 napos babával gyerekorvosnál várakoztunk, ha elkapott valamit mikor jön ki rajta?
Akkor ilyenkor neked kell szólni a dokinak mikor megérkeztetek,hogy itt vagyok nem akarsz a betegek közt várni. Vagy ha van tanácsadási ideje akkor menjél.
Ne legyél már magatok ellensége!
Szia! Az attól függ, hogy milyen bacik voltak jelen. Figyeld a bébid, mást nem tudsz tenni.
Legközelebb meg mond meg az orvosnak, hogy nem mész betegek közé, elégedjen meg azzal, hogy otthon leméred. Én azt csináltam, amikor már nem béreltünk bébimérleget, hogy ráálltam a bébivel a személymérlegre, majd én egyedül, illetve míg nem volt 5 kg, addig a konyhamérlegen mértem le:)
Attól függ mit kapott el. Van ami másnapra kijön, van hogy egy ideig bír küzdeni ellene az immunrendszere és csak később látszik meg (nálunk három hétig nem volt tünete a pneomacoccus-nak, aztán kórház lett a vége, de mi 8 hónaposak vagyunk). Ehhez sajnos elég egy pillanat is, illetve a ruhádon is hazaviheted.
De az a doki se komplett, aki 9 napos babát odarendel a náthaszezon közepén. Elgondolkodtató, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!