Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónaposak vagyunk egyenlőre...

6 hónaposak vagyunk egyenlőre csak szopizik. Lesz szükségünk mindenképp etetőszékre?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha egy éves koráig szopik... akkor is kell etetőszék? Idáig ölben etetttem ha kapott gyümit...
2008. dec. 16. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy évesen már bőven kell egyen mást is, legalább 3X egy nap. Ha neked jó ölben, lehet úgy is, bár kiváncsi lennék, hogy kivitelezed. Nekem még nincs etetőszékem-karácsonyra kapjuk meg-a hordozóban etetem, de ez is tortúra...Mindenhol van kaja, csak a baba szájában nem..

Szóval szerintem kell, mert később velünk együtt is ehet az asztalnál..

2008. dec. 16. 13:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen mindenképp kell sztem abba kényelmesebb, nekem 2 évs kisfiam most eszik már nagyszéken asztalnál de ebédet még etetőszékében tehát most is használjuk.Sztem jó ha megszokja h nem ölbe v akárhol eszik.
2008. dec. 16. 13:12
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi igazatok lehet. De amúgy nekem most még könnyebb ölben mert a fél keze a hónom alatt van a másikat meg időnként lefogom azzal a kezemmel amelyikkel a kanalazunk. (megfogja a kisújjam)
2008. dec. 16. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:
6 hónaposan oké, de egy 10 hónapos, 1 éves babát már nem tudsz lefogni, úgy kalimpál, ahogy kedve tartja, hidd el, szükséged lesz mindkét kezedre és még az sem lesz elég...:o)Biztos, hogy szükség lesz rá.
2008. dec. 16. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!