Milyen babakozmetikumot használtok 1 éves kor alatt? Melyik vált be lehjobban.
Sokan a Gabit mondják évek óta befutonak. De pl tesóméknak a Neogranormon vált be.
Vagy akciotol függ? Valtogattok mikor mi akciós?
Fürdéshez Gabit használunk 2 az egybent, érzékenybőrre, ez nagyon bejött. :)
A popsiját én is csak akkor kenem, ha piros Bephanten Baby-vel. Ezt a hajlatokra is szoktam néha.
A pofijára Uriage-t, ez szépen helyre teszi, ha száraz vagy pöttyös. :)
Neki nincs külön babás kozmetikuma. Az enyémet használja, mert én is érzékeny bőrű vagyok.
Mi a la Roshe Posay lipidpótló termékeit használjuk.
Dora Natura-t
multkor le lettem oltva h az is egy szar, csak akkor mondjon valaki olyat, aminek jobb az összetétele 😀
Mindenki gyerekének más a bőre,mást visel el.No meg az orrod is.Én pl gyűlölöm a levendula illatot ennek ellenére (biztos okkal) a legtöbb illatosított babatusfürdő levendulás.
Nekem aztán mondhatnád,hogy a világ legjobbja úgy hajintanám a kukába ahogy elő van írva.
Valaki esküszik az illatosítatlanra,valaki az illatosítottra.Valaki a habzót,az olajosat vagy a krémeset szereti venni,neki az lesz a tökéletes.
Valakinek esze ágában sincs kiadni 5000-et tusfürdőre,valaki simán kiadja a dupláját is,valaki egyáltalán nem is fog tusfürdőt használni a babán..
Ergo nincs tökéletes tusfürdő se,ami mindenkinek megfelel összetételben,illatban,állagban és árban egyaránt.Kár lenne bármilyen szempontból is farok méregetőset játszani még a tusfürdőkkel is.Ajánlani lehet valamit,hiszen neked az vált be,de nem jelenti hogy ő azt is fogja megvenni vagy mindenkinek váltania is kellene.:)
Senki se akart meggyőzni senkit utolsó. Az volt a kérdés mit használsz. Van aki ezt van aki azt. Van aki meg semmit.
Ezen mi a farokméregetés? 🤦🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!