Milyen párnát adtok a babátoknak? 1 éves, és mindig mászik vmi magasabbra. Kényelmetlenül alszik.
Figyelt kérdés
Mindig pokrocra teszi a fejét, vagy forog és a paplanra fekszik , élvezi ha vmi puha és besupped a feje .
De néha vagy legtöbbször magasabbra mászik-pokrócra például és arra teszi a fejét.
Milyen párna lenne jó neki?
A tiétek milyennek alszik?
2022. febr. 7. 04:55
1/12 anonim válasza:
Az enyém is puha mániás, de nem adtam még neki párnát. Lassan 2 éves lesz.
2/12 anonim válasza:
A kisagyban ek alaku refluxparna (mar nem refluxos de szeretem ha magasabban van a feje), elotte mellettem alszik el, sima ikeas kisparnan.
3/12 anonim válasza:
Az én fiam is 1 éves, soha nem aludt párnán. A nővére is csak másfél éves korában.
7/12 anonim válasza:
1,5 évesen kapott ilyet 40x60 méretben, nagyon szereti a mai napig. Mi is akkor vettük neki amikor láttuk hogy a takarót meg a plüsseit teszi a feje alá.
8/12 anonim válasza:
Oviban lett olyasmi lapos (és persze mosható töltetű) párnája, mint a székpárnák :) Valami ilyesmi: [link]
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Semmilyet nem adtam,csak megfázáskor emeltem meg egy kicsit a kiságy szivacsát,hogy könnyebben tudjon lélegezni.
(Mint mikor refluxos babának emeljük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!