Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hetes volt a babád,...

Hány hetes volt a babád, mikor már nem aludt egész nap?

Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
1 :S
2022. febr. 17. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az elsőhöz😭 Kis túlzással az a csoda, ha alszik valamennyit nappal. Nehéz elaltatni és hamar felébred. 5,5 hónapos.
2022. febr. 17. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs besárgulva?
2022. febr. 17. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Dettó mint az 1-es.

Nekem a második fiam nem aludt napközben, épphogy csak 30 perceket kB. Most 7 hónapos alszi 3x30 percet. Az első szülöttem, meg örökké aludt.

2022. febr. 17. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb születése óta nem alszik egész nap. 1 hónaposan is csoda volt ha 2-3 órát aludt...
2022. febr. 17. 13:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Az első lányom nekem is ilyen félórás volt, egy órát altattuk fél óra, húsz percért.

A második lányom 3 hetes, nagyon sokat alszik. Igaz, hogy koraszülött és kicsit be volt sárgulva, biztosan benne van ez is.

Nem tudom, hogy mikortól merjem elhinni, hogy Ő nyugodtabb baba, mint az első volt. Még nem élem azért bele magam.

2022. febr. 17. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem kb 2 hónapos korában kezdődött ez a fél órákat alvás. Most 5 hónapos, van amikor alszik 1.5-2 órát is, akkor kezem lábam összeteszem, de sajnos nem ez a jellemző. 😅
2022. febr. 17. 14:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen. Már a kórházban is keveset aludt, mindig őt lehetett hallani a folyosóról, és sajnáltam a szobatársam is, hogy az ő babáját is sokszor felkeltette a sírásával.
2022. febr. 17. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!