Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes D.D. Step cipőt venni?

Érdemes D.D. Step cipőt venni?

Figyelt kérdés

A fiam már tud menni, 18 hónapos elég keveset van lent egyéb okok miatt, de nem tudom hogy mennyire "éri meg" 10 ezren felül kiadnom egy márkás cipőre miközben alig használja. Nézegettem a H&M-es cipőket, az csak pár ezer ft. Mindenképpen muszáj "drága" cipőt venni? Eddig minden egyes cipője D.D. step volt, persze alig voltak a lábán, teljesen pénzkidobásnak érzem. Ti mit tennétek a helyembe? Vegyek továbbra is D.D. stepet vagy arra a pár alkalomra amennyit lent van elég egy "olcsóbb" is mint például egy H&M-es cipő?

(Nem, nem sajnálom a fiamra a pénzt, de abból a több ezer forintból amit a DD step cipőért adnék tudnék neki belőle venni ruhát,játékot,kaját, mivel úgy sincs kihasználva a cipő!)

2022. febr. 16. 12:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%

#6 vagyok

Az en gyerekmnek peldaul 4 honap alatt 20-asbol 23-as lett a lába. De nem feltetlen arra gondoltam,hogy kinovi, hanem én szivesebben adok ra egy 5000ezer forintos cipot, hogy aztan a kismotorozas/futobicozas kozben ledaralja a cipő orrat. Es szivesebben veszek meg emiatt havonta egy h&m-es cipot, mint 20ezerért egy dd.step-et.

2022. febr. 16. 16:29
 12/19 anonim ***** válasza:
71%

11

Van cipővédő(kismotor miatt vettünk mi is, az a cipő orrát védi).Ha normálisan hajtja már a motort akkor olcsó cipőből is kiszaggat 4 hónap alatt 4-5 cipőt ha nem védi semmi a cipő orrát,akkor meg igazából teljesen mindegy, mert ott vagy mint más a drágábbal.

2022. febr. 16. 17:32
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
4 hónapra sajnálsz kiadni 10.000-et egy tartós cipőre,de havonta megveszel egyet akár 5.000-ért? Hol van ebben a logika? 4 hónap alatt 20.000 megy el a fos cipőkre ahelyett hogy vennél 1 normálisat. 🤣
2022. febr. 16. 17:55
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem birna jobban egy dd.step, szoval azt is ugyanugy havonta-masfel havonta ujra kene vennem. Szoval az 40 ezer forint 4 honapra, duplaannyi. Abból meg inkabb veszek neki mondjuk egy kabatot vagy pulcsit, amit tudom, hogy nem fog egy honap alatt tonkre menni.

De nem kell velem egyet erteni, nem ezert irtam ide. En igy csinalom, te meg amugy:)

2022. febr. 16. 20:21
 15/19 anonim ***** válasza:
26%

[link] :D:D

Ennyi befektetéssel marad simán ép a cipő orra.Aztán hordja míg ki nem növi.Úgyhogy tulajdonképpen te vásárolsz drágábban cipőt.

2022. febr. 16. 21:08
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mint a kérdésemnél is írtam mindig D D steepet vettem neki eddig, úgy döntöttem hogy most is d d stepet fogok venni. A véleményeteket szerettem volna csak kikérni!
2022. febr. 16. 21:21
 17/19 anonim ***** válasza:
45%

Bocs az offért,de hogy a lány cipők milyen bénák ennyi pénzért..nem csoda hogy jobban tetszik sokaknak a "márkátlan".Ott hagysz 10-15 ezret úgy,hogy sok esetben az egyetlen vígasz az,hogy legalább jót tesz a gyerek lábának.. :D

Most lesz lány babám,eddig fiú volt.Nagyon nem vagyok kibékülve valahogy a lány ruhákkal sem nem tudom ki hogy van vele.Egy sima egyszerű pink szín szinte minden rajta mozaikban virágokkal,meg itt-ott kicsit fodros aztán jól van az úgy..elkeserítő,mert még így is jó drágán adják mintha valami hű de szép darab lenne.:(

2022. febr. 16. 21:28
 18/19 anonim ***** válasza:
51%

15!

Koszi! En errol a cipovedorol nem hallottam meg, de szerintem teszunk egy probat:)

2022. febr. 17. 00:30
 19/19 anonim ***** válasza:
79%

A Ddstep cipői nagyon jók. Félbehajtható a cipő, ami nagyon fontos, valamint a sarok mögött merevített, tehát tartja a bokát is.

Mi mindig ott veszünk a lányunknak.

Egyszer vettünk máshol, meg is bántuk. Úgy ballagtunk vissza a Ddstepbe, hogy kérünk egy normális cipőt...

2022. febr. 17. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!