Sokan altatjuk cicin a gyermekünket, miért nem akarod leszoktatni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 13:41
1/12 anonim válasza:
Mert igy a leggyorsabb.Magatol leszokik,tapasztalat.
2/12 anonim válasza:
Mióta megszületett cicin alszik el, nem várom el tőle, hogy egyik napról a másikra leszokjon. 2 éves múlt, igaz, hogy már nem bánnám, ha abbahagyná, mert nemsokára jön a bölcsi és nem tudom mi lesz. De pl. múlt héten kijött neki két zápfoga, így most megint többet cicizik. Olyan nagyon kéri és sír, ha nem kapja meg, hogy nincs szívem megtagadni. Ha meg cicit kap, 5 percen belül alszik.
3/12 anonim válasza:
Vagy ringatva, vagy cicin alszik el! A ringatás nehezebb, szoptatásnál csak ülök:) nem egyszerű egy 8-9 kilós gyereket elringatni!
4/12 anonim válasza:
Mert így egyszerűbb volt, 10 hónapig szoptattam, addig cicin aludt el. Azóta ringattam egy darabig, aztán most már csak melléfekszem és megvárom, amíg elalszik.
Nem tud egyedül elaludni, de ez engem nem zavar. 21 hós.
5/12 edus83 válasza:
Jó tudni,hogy nem csak én vagyok így ezzel.Anyós és sok ember letol ezért ,de így én is pihenek,és hamar elalszik.
6/12 anonim válasza:
19 hónapos a kisfiam, ő is cicin alszik el. Engem nem zavar, majd leszokik magától.
7/12 anonim válasza:
mert nem zavar és nem érdekel, és így kényelmesebb. És mindkettő leszokott magától, amikor eljött az ideje.
8/12 anonim válasza:
A fiam is mindig cicin aludt el, aztán óvatosan megbüfiztettem és betettem a kiságyába. 16 hónapos koráig szopizott. Ekkor gondoltam egyet és nem kapott cicit este, hanem fürdés után picit magamhoz öleltem majd betettem a kiságyába. Elaludt, ugyanúgy mint addig bármikor, meglepetésemre, egyszer sem hiányolta...
Most várom a 2. babámat, remélem nála is ilyen zökkenőmentes lesz.
9/12 anonim válasza:
5 hónapos a kisfima, de sosem tudtam cicin elaltatni :( Nem egy cicirajongó, csak addig van cicin amíg szopizik. Egyedül alszik el a kiságyában.
10/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Még akkor sem tudtam megnyugtatni cicin, ha esetleg nyűgös volt. Mindig eltolta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!