Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy hét hónapos babának a...

Egy hét hónapos babának a nátha mennyi ideig tarthat?

Figyelt kérdés

Tegnap kezdődött a nátha és nagyon tele van az orra. Nem lázas egy icike-picikét néha köhint, de azon kívül, hogy nyűgös és tele az orra más nincs. Meddig tart általában?

Lehet ez pl a fogától?

2010. szept. 11. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani hogy a nátha gyógyszerrel kezelve egy hétig tart, amúgy meg hét napig :))

Nálunk általában 1-2 hétig tartott. Nagyon gyakran szívtam az orrát (porszívóval), előtte tengervizet fújtam be, utána meg napi 2x Nasivin Sanft orrcseppet. A hátát lehet Baby Luuf balzsammal kenni lefekvés előtt, szerintem jót tesz. Nem hinném hogy a fogától van, szerintem megfázhatott.

2010. szept. 11. 13:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is tengervizet fújok be neki és utána porszívózom....a nasivint azt miért adtad? Az a tengerviz mellé kell? Köszönöm a válaszodat! :-)
2010. szept. 11. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Euphorbium Comp.-Heel - homeotátiás orrcsepp(spré) segített nekünk legutóbb, most megint használnunk kell. Az a balzsam amit ajánlott az előző, válaszoló, hol kapható?

Köszi.

Timi , 6 hós kisfiú anyukája.

2010. szept. 12. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nasivint azért adtam mert nagyon be volt dugulva az orra és nem tudott szopni. De ha csak folyik neki és nincs bedugulva akkor persze nem kell Nasivin.

Baby Luuf balzsamot DM-ben vettem, olyan ezer forint körül volt. De lehet patikában is kapni csak ott pár száz forinttal drágább.

[link]

2010. szept. 12. 14:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :-)

Most úgy látom, hogy már semmi baja, csak még fújni kell néha az orrát!!! Akarom mondani szívni....:-)

2010. szept. 13. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!