Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adjak inni egy 6 hónapos...

Mit adjak inni egy 6 hónapos tápszeres babának?

Figyelt kérdés
Eddig mecsek baby teát ittunk, gyenge tea volt, néha vizet is ivott. Milyen teát ihat a baba? Jók a bébiitalok? Abból mennyit ihat? Megbízható a babavíz?
2008. dec. 16. 08:23
 1/5 szikra veronika ***** válasza:
szia. mi is 6 hónaposak vagyuk és én a hipptől a 4 hónapos babának jó teát adom és nagyon szereti. csak egyre vigyázz: ne 4g oldj fel 100ml vízbe. én úgy csinálom hogy a tápszeres kanállal teszek a cumisüvegbe és 200ml vizet adok hozzá. így nem lesz telítettségérzete.
2008. dec. 16. 08:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia,

Nekem a doki azt mondta, hogy két hónapos kortól (hogy meddig azt nem tudom) ne adjak teát, mert rontja/ronthatja a fogait. Csak forralt, visszahűtött vizet adjak.

2008. dec. 16. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Az enyém szereti a nestlé gyümiléket, de én mindíg vízzel felhigítom neki, mert elég tömények, viszont sokban van vas, c vitamin. A hipp teák is jók, de azokban meg cukor van. Szerintem a legjobb a víz, de az enyém kizárólag éjjel issza meg.

7 hós baba anyukáj

2008. dec. 16. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Pickwick gyerek teát.
2008. dec. 16. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:
A lányom a HIPP málna-csipkebogyó instant teáját imádja!
2008. dec. 17. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!