Nem alszik este a babám?
Nálunk ugyanez volt.
Egyszer hajnal 2ig sírt ,mert addigra jöttem rá, hogy melege van a hálózsákban .....
De nálunk 2 hónapig csak a mellkasunkon aludt este.
Hol az én mellkasomon hol a páromén. Moccanni sem tudtunk mert ahogy leraktuk nekünk is felébredt. Én meg annyira fáradt voltam hogy inkább úgy aludtam órákon át, hogy a mellkasomon volt.
Aztán egyszer leraktam hasra aludni, gondoltam majd úgy azt hiszi továbbra is az én mellkasomon fekszik és majd alszik tovább..., és halistennek bevált.
Azóta 6 hónapos és csak hason alszik de így teljesen átaludja az éjszakákat.
Elaltattam a mellkasomon este vacsi után,és után beraktam óvatosan a kiságyba hasra. Nálunk ez volt a nyerő megoldás.
Nem lesz semmi baj
Mi is először óránként keltünk fel megnezni hogy nincs e baj de nagyon kis ügyes.
Nálunk mondjuk a szülés után a csecsemősök eleve azt kérték hogy oldalt vagy hason altassuk őket
Én egyébként is jobban tartok attól vagy tartottam, hogy a hátán a büfiben megfullad. Hasonfekve ha gáz van is kifolyik a szájából.
Millió baba alszik hason. Én biztosra veszem hogy ez a megoldás. A moro reflex is felébreszti. Hason ugye az sem tudja felébreszteni Igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!