Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A bébikompot mennyi ideig...

A bébikompot mennyi ideig tudja használni ha már kapaszkodva tud járni? Mert vennék egyet de nem tudom mennyire fogja használni ha már majdnem egyedül önállóan jár.

Figyelt kérdés

1éves és 1hónapos, és folyamatosan kapaszkodik belém így alig tudom végezni a munkám.

Bebikompra gondoltam, de ha hamarosan úgyis jár, akkor mennyire fog meglenni a bébikompba?

2022. febr. 11. 05:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az kb ugyan ez a kategória, ha a rugós hintára gondolsz 🤦‍♀️
2022. febr. 11. 08:24
 12/21 anonim ***** válasza:
96%

Mindketto karos, nem ajanlott hasznalni, de tapasztalataim szerint tokmindegy, hogy mivel akarod lefoglalni a babat, ha o veled akar lenni es rad van szuksege, akkor orditani fog, barmibe is rakod.

Tehat ha nem is hiszed el, hogy ezek karosak, akkor legalabb emiatt ne ruhazz be ilyen hulyesegekre :D

Gondolom kapaszkodhatna egyebkent 100 masik dologba is jelenleg, nem csak beled, ha akarna.

2022. febr. 11. 09:19
 13/21 anonim ***** válasza:
46%
Ha rugós akkor ugyanaz. Miért nem veszel egy csatos hordozót? Hátadra fel és van is két kezed :)
2022. febr. 11. 09:40
 14/21 anonim ***** válasza:
89%
Adamo, vagy hasonló hintát vehetsz. Jól beállítva, hogy ne érjen le a lába, hasznos dolog.
2022. febr. 11. 10:00
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
A rugós hintánál nekem gyanús, hogy provokáló, troll kérdés.
2022. febr. 11. 10:26
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Mikor az eredeti kérdést olvastam elhittem, hogy még mindig vannak ilyen tájékozatlan anyukák. Aztán mikor direkt pont a rugós hinta jutott eszedbe, mint alternatíva egyértelművé vált, hogy kamu az egész kérdés. Csak nem értem miért unatkozol ennyire?!
2022. febr. 11. 14:13
 17/21 A kérdező kommentje:

Jajj de butusok vagytok .

Hol írtam hogy rugós hinta?

Sima hinta fel van akasztva a nappaliba, és annyira le hogy leérjen a lába.

És attól indítja magát.

Most felmerült a kérdés hogy akkor az se lehet egészséges?

De az nem rugós csak meghajtás kicsit magát normál hinta

Remélem érthető voltam.

Nem vagyok h.ulye hogy trollkodjak butaság alig van időm. Csak a fontos kérdéseket jövök olvasni és kérdezni itt.

Ha akarsz írsz ha nem nem

2022. febr. 11. 18:29
 18/21 anonim ***** válasza:
78%
Az kemény. Normális, segítőkész válaszokat kaptál erre elkezdesz butusozni? Végülis mi vagyunk annyira sötétek, hogy bébikompot akartunk adni a gyerekünknek. Minek kérdezel, ha te ennyire okos vagy?
2022. febr. 11. 21:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a többiek leírták, miért nem javasolt se komp, se rugós hinta, én annyival egészíteném ki, hogy az egyensúlya úgy fejlődik a legtöbbet, ha a nadrágodba/szoknyádba/lábadba kapaszkodva gyakorol (ugyanakkor a kézzel vezetgetést is károsnak tartják, azt ne), ergó minél többet hagyod akaszkodni, annál gyorsabban tanul meg önállóan járni. Ezt csak azért teszem hozzá, hogy könnyebb legyen elviselni a helyzetet. Van oka a viselkedésének, és meglesz a pozitív gyümölcse is. :)
2022. febr. 11. 22:06
 20/21 A kérdező kommentje:

18 nem akarok vitatkozni, nemis fogok, hanem ajánlom olvasd a válaszokat hogy miket írtatok és én mit írtam.

Akkor megérted .

19: köszi szépen!

2022. febr. 12. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!