A bébikompot mennyi ideig tudja használni ha már kapaszkodva tud járni? Mert vennék egyet de nem tudom mennyire fogja használni ha már majdnem egyedül önállóan jár.
1éves és 1hónapos, és folyamatosan kapaszkodik belém így alig tudom végezni a munkám.
Bebikompra gondoltam, de ha hamarosan úgyis jár, akkor mennyire fog meglenni a bébikompba?
Mindketto karos, nem ajanlott hasznalni, de tapasztalataim szerint tokmindegy, hogy mivel akarod lefoglalni a babat, ha o veled akar lenni es rad van szuksege, akkor orditani fog, barmibe is rakod.
Tehat ha nem is hiszed el, hogy ezek karosak, akkor legalabb emiatt ne ruhazz be ilyen hulyesegekre :D
Gondolom kapaszkodhatna egyebkent 100 masik dologba is jelenleg, nem csak beled, ha akarna.
Jajj de butusok vagytok .
Hol írtam hogy rugós hinta?
Sima hinta fel van akasztva a nappaliba, és annyira le hogy leérjen a lába.
És attól indítja magát.
Most felmerült a kérdés hogy akkor az se lehet egészséges?
De az nem rugós csak meghajtás kicsit magát normál hinta
Remélem érthető voltam.
Nem vagyok h.ulye hogy trollkodjak butaság alig van időm. Csak a fontos kérdéseket jövök olvasni és kérdezni itt.
Ha akarsz írsz ha nem nem
18 nem akarok vitatkozni, nemis fogok, hanem ajánlom olvasd a válaszokat hogy miket írtatok és én mit írtam.
Akkor megérted .
19: köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!