Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen a Baba-Mama klub? Hogy...

Milyen a Baba-Mama klub? Hogy zajlik egy ilyen foglalkozás?

Figyelt kérdés

Még egyszer sem voltam,de a védőnő mindig mondja,hogy menjünk el.Hát nem is tudom....

Mi a véleményetek róla?Ti jártok?

Várok tapasztalatokat!!Nagyon köszönöm!:)

2010. szept. 10. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk mindig van valamilyen téma, amiről vagy a védőnő, vagy egy meghívott személy beszél kb. fél órában. Előtte és utána kötetlen játék, meg persze a beszéd közben is, hiszen kicsi gyerekek járnak oda, őket nem érdekli miről van szó. Kislányom szeret oda járni, sok új játék van, gyerekközösség stb.
2010. szept. 10. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
47%

Nálunk is hasonlóképen zajlik, mint az első válaszolónál.

Mi szeretünk járni, mert közösségben van a gyermek, más játékokkal tud játszani, mint otthon, és én is tudok felnőtt emberekkel is beszélgetni! :)

2010. szept. 17. 12:52
 3/8 anonim ***** válasza:
47%

Nálunk hetente van, de csak kéthetente van "előadás", meghívott vendég. Ilyen témák szoktak lenni: homeopátiás gyógyítás, bölcsihelyzet a városban, beiratkozás, mese szerepe a gyerekek életében, stb.

Amikor nincs előadás akkor csak van egy játszósplacc alagúttal, csúszdával pár doboznyi játékkal, körülötte székek, ahol anyukák ülhetnek. Van kölesgolyó és tea.

200 ft itt nálunk/alkalom.

2010. szept. 17. 12:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Biatorbágyon ingyenes, minden hó utolsó péntekén van, és úgy zajlik, ahogy az 1. írta. Én szeretek oda járni, egy kis kikapcsolódás.
2010. szept. 17. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Biatorbágyi vagyok én is (Niki, talán az utcából). Mi is szeretünk oda járni. A gyermek találkozhat más gyerekekkel. És így rossz időben kimondottan jó, mert nem nagyon lehet kimozdulni. Mi anyukák meg tudunk kicsit beszélgetni. Ha van egy ötlet témára lehet ajánlani a védőnőnek és ha még nem volt akkor megszervezik. Sok újat is lehet hallani. Ugyanilyen szempontból jó még a játszóház. Mi oda is gyakran járunk.
2010. szept. 17. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:
13:13-as vagyok, 14:02-nek. Eszter a Biai Gáspár u.-ból, Csenge 17 hónapos. Te milyen Niki vagy, merre laksz, mennyi idős a gyerek?
2010. szept. 17. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk ingyenes, havonta van.

Egy rakás játék, sátrak, alagút, marha nagy padlószőnyeg, a közösségi házban van.

Játszunk, beszélgetünk.

Most volt a szoptatás világnapja alkalmából egy ünnepi klub, ilyenkor itt a polgármester, gyerekorvos, a támogató baba áruház adja a zsákbamacska ajándékokat (minden gyerek nyer), eddig orvosi előadás volt, idén én tartottam volna "élménybeszámolót", csak belázasodott addigra a gyerek :-(

Egyébként előadások is vannak néha, azokat általában az anyukák közül tartja az, aki a témában kompetens vagy utánanéz és felkészül.

2010. szept. 17. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk hetente egyszer van,a játékról szól,s a beszélgetésről.Mindenki visz játékokat,megtanulják elkérni,odaadni,a másikkal kommunikálni stb.Mi,anyukák beszélgetünk,tapasztalatot cserélünk.
2010. szept. 17. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!