Milyen a Baba-Mama klub? Hogy zajlik egy ilyen foglalkozás?
Még egyszer sem voltam,de a védőnő mindig mondja,hogy menjünk el.Hát nem is tudom....
Mi a véleményetek róla?Ti jártok?
Várok tapasztalatokat!!Nagyon köszönöm!:)
Nálunk is hasonlóképen zajlik, mint az első válaszolónál.
Mi szeretünk járni, mert közösségben van a gyermek, más játékokkal tud játszani, mint otthon, és én is tudok felnőtt emberekkel is beszélgetni! :)
Nálunk hetente van, de csak kéthetente van "előadás", meghívott vendég. Ilyen témák szoktak lenni: homeopátiás gyógyítás, bölcsihelyzet a városban, beiratkozás, mese szerepe a gyerekek életében, stb.
Amikor nincs előadás akkor csak van egy játszósplacc alagúttal, csúszdával pár doboznyi játékkal, körülötte székek, ahol anyukák ülhetnek. Van kölesgolyó és tea.
200 ft itt nálunk/alkalom.
Nálunk ingyenes, havonta van.
Egy rakás játék, sátrak, alagút, marha nagy padlószőnyeg, a közösségi házban van.
Játszunk, beszélgetünk.
Most volt a szoptatás világnapja alkalmából egy ünnepi klub, ilyenkor itt a polgármester, gyerekorvos, a támogató baba áruház adja a zsákbamacska ajándékokat (minden gyerek nyer), eddig orvosi előadás volt, idén én tartottam volna "élménybeszámolót", csak belázasodott addigra a gyerek :-(
Egyébként előadások is vannak néha, azokat általában az anyukák közül tartja az, aki a témában kompetens vagy utánanéz és felkészül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!