Next, Matalan, Adams, Mothercare, George, Early Days, Marks&Spencer, Gap márkájú babaruhákat hol lehet venni?
Az utolsó hozzászólótól kérdezném,nem tudja-e esetleg
megvan még az általa említett üzlet?
Kedves Mindenki! Sokkal jobb és ÚJ ruhákat lehet venni itt Magyarországon is,szezon végén,minden üzletben nagy leárazások vannak, én pl a Tescoban, Auchanban, H&M-ben vásárolok akciós ruhákat! Mindig van belőlük szinte, pl sapka 3500ft helyett 250ft!
De magyar internetes oldalakon is sok szép új ruhát venni,pl a jófogáson ingyenes szállítással,amikor van ez az akció,itt van sok Next,George. Nekem az F&F (Tesco) ruhák tetszenek a legjobban,magamnak is ott veszem,a leárazottakból! :-) A gyerek cipők is jók nagyon, pl téli csizmát vettem 1000ft-ért,papucsot,fürdőruhát 250ft-ért. Szóval nem érdemes külföldről rendelni a sok postaköltség miatt sem! Mindenkinek jó vásárlást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!