Next, Matalan, Adams, Mothercare, George, Early Days, Marks&Spencer, Gap márkájú babaruhákat hol lehet venni?
turiban érdemes! akik a neten árulják zömmel elmennek a turiba lehetőleg aznap amikor érkezik több zsák aru és jóval drágábban eladják a neten.
Rá kell szánni időt de sok pénzt megspórolhatsz vele.
Marks&Spancer Magyarorszagon is van:
Ugy tudom, hogy next is de allitolag draga nagyon.
A Gap meg Mothercare nagyon jo marka de itt is nagyon draga. En e-bay-rol rendelem hasznaltan csak igy engedhetem meg magamnak. Ebbe meg nem csalodtam. Next-es cuccokat akkor eri meg venni amikor learazas van. Tehat telen nyari cuccot, nyaron meg telit. A minosege jo. Marks&Spencer is eleg draga itt is de nem annyira veszes. A minosege eleg jo. Matalan az szinten olcso a minosege rossz. A masik kettovel nincs tapasztalatom.
En Angliaban elek es pl a George baba ruhak egy asda nevu szupermarketbol szarmaznak es olcso nagyon de a minoseget ne irigyeld. Itt nagyon rossz minosegnek szamit. Vettem mert olcso volt 3-szor mostam ki es ennyi volt. :(
Turiban, pl. a Hádában mindig vannak, épp tegnap vettem meg a téli ruhatárát a kicsinek, mind márkás (a felsoroltak). Majdnem 5 kg ruháért 11 ezer forintot fizettem...az elég jó, nem?
A Nagy Lajos király úti Hádában voltam, nagyon sok ott a márkás cucc.
Szinten Angliabol, Next, M&S, Mothercare, Gap tenyleg jo minosegu. En cafolnam az elottem valaszolot reszben, vannak a Georgenak is jo ruhai, csak ki kell fogni. Nagy atlagban valoban nem olyan jok. Early Days az pedig a Primark aruhaz markaja, az abszolult nem jo nagyreszt. Nekunk pamutnadragunk van onnan, azok eleg strapabirok. Szoval meg kell nezni.
Ebayen mindegyiket megtalalod, meg a postakoltseggel egyutt is megeri onnan venni.
George márkát már láttam a C&A-ban, bár nagyon ritkán van.
De tényleg jobban jársz, ha elmész egy angol turiba, főleg bálabontáskor, és ott vásárolod meg ezeket.
A George márkát én nagyon szeretem. Nagynéném angliában él, ő küldött nekünk olyan használtat is, amit már 2 gyerkőc is kinőtt, most kinőtte a mi kislányunk is, de még nyugodt szívvel odaadom a testvéreméknek is, mert annyira jó állapotban van. Amit meg vadonat újjonnan küldött, annak meg még a színe sem fakult meg, ki sem bojhosodott, pedig nem vasalom a ruháit. Teljesen olyan, mintha most vettük volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!