14 hetes kislányom 6 napja nem kakilt. Már kipróbáltuk az espumisant, kamillateát, de nem segiitett. Mit csináljak?
én a lázmérőzésre szavazok. Az espumisan nem erre jó, a kamilla pedig csak cukrosan lehet hatásos. Vannak erre szirupok is, a gyógyszertárban kérhetsz ilyet. Tornáztathatod is, a két lábát felnyomod a hasijához, vagy az ellentétes könyök és térd összeérintése is segíthet a bélműködésen.
Van a szélcső, ami szintén segíthet, de úgy tudom, ahhoz hozzászokhat.
Én sosem vártam egyébként ilyen sokáig, ha két teljes nap nem volt széklete, meglázmérőztem óvatosan, ami ingert kelt. Ezzel a doktornőnk is egyetértet. A lényeg, hogy ehhez nem szokhat hozzá.
nem írtad, hogy szotatsz-e vagy tápszert eszik-e a babád, mert ez sem mindegy. Ha szopik, akkor állítólag ez normális, bár én szerintem nem az, de sokak ezt állítják, orvosok is. Ha tápszert is eszik, akkor muszáj lenne orvoshoz fordulni esetleg tápszert cserélni, főleg ha észreveszed, hogy fáj is a pocija.
Nekünk az baj,hogy ha van is kemény ,bogyós.
Mi kaptunk Laevolac hashajtó szirupot,3 naponta kap 1 kávéskanállal.
Többet nem kap,mert hozzászokhat
Sajnos őt is kell hőmérőzni
A lányom 15 hónapos
Lehet, hogy kibic leszek... Még csak nem is az én tapasztalatom...
A szomszéd babája is ilyen nehezen kakálós gyerkőc volt kezdetben, lassan, de rájöttek, hogy az Elevittől van, amit a mama a szoptatás alatt is szedett. Nem lehet, hogy itt is ez a probléma?
Szia!
Nekünk ez vált be: felforraltam a vizet, közben kevertem hozzá egy kis cukrot. Majd lehűtöttem langyosra. Olyan anyatej langyosságúra, vagy egy kicsit melegebbre és ezt itattam meg vele. Nem iszik belőle sokat egyszerre, de egy nap többször is adtam belőle, és másnapra teljes siker volt. Már majdnem azt hittem, hogy most meg hasmenést kapott.
De a lényeg, hogy vidd el mindenképpen orvoshoz, mert szerintem ez már sok.
Amúgy az espumisan nálunk semmit nem ért hasfájásra, de arra jó volt, hogy megfogta a babám hasát annyira, hogy akor is jött a torna, lázmérő, majd a cukros víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!