Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Havi szinten mennyi az újszülö...

Havi szinten mennyi az újszülött babónak a pelus, tisztálkodási szerek, popsitörlő?

Figyelt kérdés
Pelusból milyet vesztek, mennyi fogy, a pipere cuccokba mi van benne? Kell még neki valami más is?
2010. szept. 10. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Vettem 1 28 db-os Liberót 990-ért, meg egy csomag popsitörlőt 300-ért, ezt vittem a kórházba.

Itthonra vettem még egy 28 db-osat, utána 2-hetente 90 db-os 2-es méretű. Ezt 2700-ért veszem, Dm, 25%-os kupon. Popsitörlő 1 csomi 1 hét, 300 Ft. Amikor hazajöttünk, akkor váltottam ki a gyógyszertárban a testápolót, fürdetőt, popsikrémet, kúpot, D,K-vitaminokat, orrcseppit. Ez egy 5000-es volt. Ezenkívül én szedem az elevitet tovább, az 5540 volt 100 db, tehát durván 3 havi adag. Más nekünk nem kellett még, most 2 hónapos.

2010. szept. 10. 19:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az elején olyan nyolc-tíz darab körül fogyott a pelenkából naponta.Törlőkendő négy csomag egy hónapban.Popsikrémet két fajtát használtunk,sudokrémet és a naturlandost.A sudokrémmel kentük a popót,elől meg a gyógyszertárival,így több hónapig elég volt a sudokrém.A gyógyszertári fürdető és a popsokrém 300 ft körül van,bár mi fürdetőt nem használtunk.Az elején kell még alkohol és hintőpor a köldöknek, de ez nem sok ideig.Testápolót mi nem használtunk, nem volt rá szükség,viszont babaolajat igen,fürdés előtt azzal bekentük.Egy flakon babaolaj egy hónapig elég volt.Pelenkából az első három hónapban dm-est használtunk,azóta liberót.A fürdetőből teljes testre valót használunk, egy flakon két hónapig elég,8-900 körül van.Popsitörlőből neogranormont használunk általában,most vettem egy kartonnal,280 ft volt egy csomag.Szerintem márkától függően egy hónapban olyan 10-12 ezer körül megy el erre egy hónapban.
2010. szept. 10. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!