Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » T.i nem lesztek idegesek...

T.i nem lesztek idegesek mikor fél óra ringatás után ahogy lerakod az alvó gyereket rögtön kinyitja a szemét? Tényleg velem van a gond, hogy ilyenkor ordítani tudnék?

Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 12:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én sem csinalom ezt. 2x megpróbálomletenni. Ha nrm megy, nem eröltetem. Majd alszik ha tényleg aludni akar.

5 hónapos

2022. febr. 5. 17:19
 12/15 anonim ***** válasza:
67%

A halálom az altatás. Gyűlölöm a kezdetektől fogva. Csak ezt ne kéne csinálni.

Ha sík ideg vagyok, szólok a férjemnek és ő folytatja az altatást. Amúgy meg megvárom míg elfárad, így azért kevesebbet kell altatgatni. De úgy ahogy mondta valaki, érzi a gyerek ha ideges az anyja,es nehezebb úgy minden.

2022. febr. 5. 19:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor inkább át viszem még az ágyunkba vagy a nappaliba a félhomályba egy kicsit.Fetreng,eszik-iszik,fárad egy kicsit én meg pihenek aztán újra megpróbálom.

Valamikor így alszik el csak és még mérgesebb vagyok,mert kb 2 órát altattam ahhoz hogy 10-20 perc alatt elaludjon abban,hogy tombol..:D

De persze ez kor és baba függő is,na meg helyzet,ez se jött be mindig.

2022. febr. 5. 19:22
 14/15 A kérdező kommentje:
2 éves nagy vad már a fiam, 1 éves koráig adamoban altattam nappal :) Csak gondoltam a babák kategóriában több “sorstárs” lesz.
2022. febr. 6. 12:52
 15/15 anonim ***** válasza:
3 éves 2,5 éves kora óta meg egyáltalán nem alszik délután. Elengedtem ezt a dolgot. Én sem aludtam kicsinek, és korán kelő is vagyok. A fiam dettó. 20-6ig alszik.
2022. febr. 7. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!