Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi kell egy kisbabának?...

Mi kell egy kisbabának? Hasznos, haszontalan? Kelengyelista? (bővebben)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van számtalan hasonló kérdés már az interneten, de szeretnék "friss" tapasztalatokat, véleményeket.

Mikkel készültél a kisbabád érkezésére?

Mi volt az, amit megvettél és valóban hasznos volt, illetve ennek ellenkezője, azt hitted kell, de teljesen felesleges, haszontalan volt?

Írtam kelengyelistát már, folyamatosan bővítem, kíváncsi vagyok tapasztalt(abb) anyukák véleményére.

A felszereléstől kezdve az utolsó kis ruháig minden érdekel. :)

2022. febr. 4. 16:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Ami hót' felesleges volt:

- Kiságy. Megkaptuk párom babakori kiágyát, de max 3 hónapig tudtam benne altatni a picurt. Ezt az egyet biztos soha nem tenném be a szobába. Helyette babaöblöt vettem volna, külön pelnkázóval.

Ami so-so:

- hordozósok akartunk lenni. Én imádtam. De mozgásszervi problémám lett így babakocsiznom kell.

- babakocsi, ezt úgy kaptunk, és addig nem volt gondunk vele, amíg Havi 1-2 x kellett használni. De a mindennapokban a konstrikció elvérzet. Így venni kellett egy átgondoltabb darabot. Mindennap 2x megyünk vele kutyát sétáltatni.

Ami bejött:

- mellszívó. Nélküle sokszor nem éltem volna túl nélküle. Jól jött amikor a kórházból kijőve elment a tejem. Szaporítófejéssel felhoztam szinte 0-ról a hozamot. Aztán mellgyulladásnál is hasznos volt.

Eleinte béreltük, de annyira szükség volt rá, inkább beruháztunk egyre. Annyi, hogy azt gondoltam, hatékonyabb lesz, ha egyszerre fejek, így dupla fejeset vettem, de ezzel nem tudok hatékonyan fejni. Az egyfejes praktikusabb.

- adamo hinta. Erre nem gondoltam volna, hogy szükségem lesz, már elmúltúnk félévesek is amikor beadtuk a detekunk és nagyon megkönnyítette az életünk. Főleg az altatásokat rövidültek le.

- babafészek

Sosem volt:

- bébiőr

- légzésfigyelő

2022. febr. 4. 22:11
 22/23 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Számomra minden válasz hasznos volt!

Van amit felírtam, van amit kihúztam és van kérdőjeles. 😄

2022. febr. 5. 12:53
 23/23 anonim ***** válasza:
57%

Ha adhatok egy tanácsot:

Sajnos útközben látja meg az ember igazán mire van szüksége, mi az ami működik és mi az ami nálatok nem vállik be. Így amit csak tudsz, vagy próbáld ki, pl. más kismamás ismerős által, vagy ha van ilyen opció kölcsönöz pl. lehet Adamot is kölcsönözni, mellszívót is stb.

Ezek nem olcsó tételek és a marketplace is tele van 1x vagy sosem használt cuccokkal, mert hiába vették meg nekik végül mégsem volt jó.

Szóval nagyon előre nem vásarolnék be, mert menetközben jön az igény, hogy mire van szükségetek.

2022. febr. 7. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!