Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik online shopban árulnak...

Melyik online shopban árulnak olcsón babaholmikat?

Figyelt kérdés
Babát várunk, de költséghatékonyan szeretnék bevásárolni. Ti hol szoktatok? Tudtok ötletet mondani jó és elfogadható áru boltokról?

2022. febr. 4. 14:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

20-as, de én pont ezért mondtam a kilós turit. Ott ezer forintból simán megveszek 3-4 Next vagy F&F vagy más jobb minőségű nadrágot, amit tud hordani hónapokig.

Egyébként meg, a jelenlegi állapotok között, mikor a harmadik világ tele van sosem hordott ruhahegyekkel és ilyen tempóban fogynak az erőforrások, a kőolaj meg a tiszta víz, komolyan szégyen olyan ruhát venni, amit két hónapig tud hordani egy gyerek. Nem zavar, hogy ezzel előle zsigereled ki a bolygót...?

2022. febr. 4. 20:46
 22/29 anonim ***** válasza:

Ki mondta,hogy szégyen bármilyen ruhát is venni? Tudom,hogy elmúlt este 8,de nincs itt az ideje drámazni.

Sehol nem írtam,hogy a használt ruha vagy az olcsó ruha vásárlással baj lenne.Azt mondtam,hogy akkor azzal számolni kell,hogy az nem is lesz hosszú életű.

De babán ígyse-úgyse,mert ha nem az elavultság miatt veszel kényszer szerűen másikat akkor ott a méret váltás,az időjárás változás vagy csak szimplán megtetszik valami út közben.

Talán a leghosszabb életű ruhák nálunk a 74-esek voltak,azok is azért mert (C&A) a rengeteg mosás alatt nyúltak egy darabig a babával.

2022. febr. 4. 20:56
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

"Ki mondta,hogy szégyen bármilyen ruhát is venni?"

Én mondtam, nem kérdeztem. Szerintem szégyen ez a mértékű pazarlás, amit sokan a gagyi új ruhával csinálnak.... :/

2022. febr. 4. 21:15
 24/29 anonim ***** válasza:

Szégyen az,hogy olyat vesz ami számára is örömet okoz a gyerekén? De rossz indulatú egy ember lehetsz.Gondolom valami vegán szerűség,azok mindig ilyen degeneráltak.(tisztelet a kivételnek)

Plusz,ha nem lenne aki megveszi az újat nem lenne az imádott használt ruhád se.Azért van használt ruha,mert azt valaki megvette,majd miután keveset használta leadta.(mint mi is,csak mi árvaháznak és koraszülött osztálynak) 🤷🏼‍♀️

2022. febr. 4. 21:28
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

"Azért van használt ruha,mert azt valaki megvette,majd miután keveset használta leadta"

Ja, ez az érvelés rendben lenne, ha nem lenne már legyártva több milliárd ruha éppen, amit tudna valaki hordani.

Szerinted nem szégyen az, hogy miközben így fogynak az erőorrások, még többet elveszünk a gyerekek elől? Akkor mi marad neki?

Biztos k*rvára örülni fog 30 év múlva, hogy az anyjának nem volt fontos a jövője.....

Ja, nem vagyok vegán.

2022. febr. 4. 21:36
 26/29 anonim ***** válasza:
35%
Nem baj,a vegánnal mellé nyúltam,a degenerált stimmel.😀
2022. febr. 4. 21:40
 27/29 anonim ***** válasza:
Ezen a fórumon mi a bánatért kell minden kérdés alatt összeveszni? 😓
2022. febr. 4. 22:00
 28/29 anonim ***** válasza:
20%

Neked kár volt szülni kedves kurv.ra törődök a bolygóval válaszoló.. Azzal, hogy gyereket csináltál pont, hogy TE zsigereled ki a legjobban a Földet. Akkor mégis mit dumálsz?

Gondolom te is csak használt cuccokba jársz, még a fehérneműt is úgy veszed. Teljesen szemétmentesek vagytok, nem használtok modern dolgokat, tehát úgy éltek, mint az ősemberek. De ugye azzal vagy a legjobb, ha levegőt sem veszel. Kérlek ne vedd el az unokáim jövőjét...köszi.

2022. febr. 4. 22:14
 29/29 anonim ***** válasza:
Mikor nekem kellett még 3 rugi oltan méretből, amit már majdnem kinőtt, Yo baby márkájú rugikat rendeltem az emagról. A méretezés katasztrófa, de rajta van cm-ben is, azt kell nézni. 1250 Ft darabja, a minőség ennek megfelelő, de nagyon szerettem őket, kényelmes a szabása.
2022. febr. 5. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!