Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik online shopban árulnak...

Melyik online shopban árulnak olcsón babaholmikat?

Figyelt kérdés
Babát várunk, de költséghatékonyan szeretnék bevásárolni. Ti hol szoktatok? Tudtok ötletet mondani jó és elfogadható áru boltokról?

2022. febr. 4. 14:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
56%

Igen,amugy sok függ a mosógéptől,meg ha valaki szárítógépet használ

Ha valaki 1200assal centrizi a pepcos ruhákat,jó hogy tönkre megy,még 1000en is

Én 800ason centrizem,40fokon mosom,és kutya baja a ruháknak,még csak nem is szöszösek,nincsen megnyúlva

Tény,ha elelesett a gyerek a betonon,kilyukadt a térdén a nadrág,de a H&M is kilyukad,kilyukadt a H&Mes téli overálja is, szánkózás közben felborult,amit 10e ftért vettem,mindegy lett volna ha a Pepcoba megveszem 3e,mert egy 3 éves gyermek,még nem tud vigyázni a ruhára,sem a cipőre,nem tudja,hogy anyuka azt drágán vette,neki tök mindegy,hogy kikes,pepcos,f&f,lidls,vagy aldis ruhában van,ugyanugy leeszi,leönti magát kakaóval,esetleg véletlenül össze zsirkrétázza,vagy beakasztja valahova,elszakad

Attól,hogy valami drága,nem azt jelenti hogy tönkretehetetlen!

Persze ha jelenésünk van,a legszebbet adom rájuk,de azért nem szabad túlzásba esni,mondom én,2 gyermek után...

A gyerek felnő,mindegy milyen márkás ruhát adunk rá,nem ez a fontos,nem erre fog emlékezni,hogy anyuka 2 évesen Guccis bodyt adott rá,vagy turisat

Az a fontos,hogy egészségben,szeretetben,boldogságban éljen,hogy minél több törödést megkapjon a szeretteitől,anyukától,apukától,mert erre fog emlékezni,ruháit majd esetleg képről látja,ami majd 20 év múlta,tiszta gáznak fognak tartani,mint mi, ugye?

Emlékeztek ti is ugye? 30as anyukák,a melegítő nadrág,plusz klumpa kombora,milyen menő volt akkor,akinek klumpája volt,20as éveimben,órákat tudtam nevetni a gyerekkori képeimen

Ugyanez lesz a mi gyerekeinkkel is,ezer %

Pelenkát,popsitörlőt Emagról rendeltem én is nagy tételben,jóval olcsóbb mint a Rossmann,még a Rossmanó kártyával is drága,ha visszaosztod,hogy 1 db pelenka ott mennyi,meg az emagon?!

És sokszor adnak még plusz kupont az emagon

(Pampers Premium care pelus,havi csomag,plusz Pampers popsitörlő)

Popsikrémet gyógyszertárit használtunk

2022. febr. 4. 16:05
 12/29 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem a használt ruha a legpraktikusabb. Nekünk mindenhonnan van ruha (pepco, sinsay, f&f, Lidl, h&m, kik, aliexpress). Viccen kívül, ami kifejezetten jól bírta a folytonos mosás-vasalást a Lidls ruha meg a tescos (f&f). Hm se rossz, de ott én max akció idején vásárolok, mert nekem túl drága pl 2000 Ft egy rugdalozóért, amikor max 3x lesz rajta. De ha kifogsz kedvezményeket, akkor megéri. Ajándékba kaptunk nextes téli ruhákat, az anyag minősége kifogástalan, de ilyen elbaxott szabást, egy kínai ócska bolttól sem várnék.

Összegezve, ha újonnan szeretnél: Lidl, Tesco, HM (akciókor)

Én a pepcoban a kis bizbaszokat vettem meg, pl karácsonyi pulcsi, nyálkendő, újszülött kis kesztyű, ilyesmi. Szerintem azok se olyan rosszak, hogy máglyára vetném, de tény, hogy kevésbé jó minőség. De egy pici pamutsapi 350 Ftért bőven megteszi, hogy a kórházban ráadják, összevérezze, aztán kb ki is nője 1 hét múlva.

Peleneka, popsitörlő, pipere terén meg szerintem a dm/rossmann saját márkás termékek a legjobbak, ott is végig próbáltunk sok félét, de ár/érték arányban nekünk ezek jöttek be a legjobban.

2022. febr. 4. 16:13
 13/29 anonim ***** válasza:
54%

Hát kövezzetek meg, én bementem két Hádába és kb. 10 ezer forintért megvettem az 56-62-es keddő szetteket. Igaz ráment 1-1 órám kb. a válogatásra.

Iszonyat jó állapotú cuccokat lehet találni fillérekért. Megtehetnénk, hogy cuki összeállításokat vegyünk darabonként 5-8-10 ezer forintért, de nekem a ruha egy használati cikk. Magamnál is a jó ár-érték arányra törekszem, a babánál is így van ez.

Egyébként jó tanács, hogy ne kezdj el kora terhesen bevásárolni, mert sosem tudhatod honnan érkezik segítség. Hozzánk a legtávolabbi ismerősök is beállítottak 20+ héttől, hogy hoztak egy nagy zsák ruhát, elfogadjuk-e!? Sehonnan nem számítottunk semmire, nincs a közeli társaságban, családban baba.

Minden mást pedig érdemes folyamatában megvenni. Pl. kezdj el gondolkozni, utánanézni dolgoknak, milyen babakocsik vannak, kiságyak, stb., majd kialakítani fejben, hogy nektek mi a prioritás, mire van szükségetek. Ha nagyjából körvonalazódik, akkor pedig figyelgessétek az akciókat.

Érdemes marketplace-n is nézelődni, meg vannak baba-mama adok-veszek csoportokban esetleg.

2022. febr. 4. 16:32
 14/29 anonim ***** válasza:

Jó mondjuk a cipő az más,abból nekem nem mindegy milyet veszek a lábára.

Simán megveszem a használt ruhát,a Pepco/kik olcsó ruháit,bármit,de a cipő nálam más téma.

De az végül is nem is kell csecsemőnek,már bőven egy éves egy gyerek mire cipőt kell rá adni,mert megtanult járni.

Sok kelléket is tényleg abszolút használtan éri meg venni,mert csak időszakosan van rá nagyobb szükséged (ha éppen neked van).

Ilyen pl a babamérleg,a sterilizáló,a cumisüveg melegítő,egyes hordozók..

2022. febr. 4. 16:44
 15/29 anonim ***** válasza:

Szia! Én az F&F ruhákat szeretem a legjobban, de ez sajnos nincs online. Viszont, nagyon sokszor van leárazás és potom összegért lehet szuper ruhákhoz hozzájutni.

Másik a C&A, de itt sincs lehetőség rendelésre. A méretezés néha elég érdekes, de minőségi gondom nem volt sosem. Jók az akciók.

H&M-től is szeretek rendelni, online sokkal nagyobb a választék, amikor akció van, akkor szerintem megéri, anélkül sok minden túlárazott. Ennél a márkánál viszont azt tapasztalom, hogy a nagyobb gyerekekre való ruhák minősége egyáltalán nem arányos az árakkal, sajnos.

Sinsay-től is rendeltem már többször, nagyon kell figyelni a leírásnál, hogy csak 100% pamutot válassz, mert sok a viszkóz és azok nem jók.

Ár érték arányban nekem megfeleltek, nem ment össze, nem nyúlt szét, normálisan állt a gyereken.

Plusz pont az áruháznak, hogy ingyenes a visszaküldés, ők küldenek futárt a csomagért, nem neked kell “szenvedni” vele, gyorsan visszautalják a pénzt.

Egyéb babadolgokat én drogériában szerzem be, figyelem az akciókat. Rossmann (itt van Rossmano kártya, 10% kupon, sok egyéb kedvezmény).

DM-be is gyakran megyek.

Pelenkát Emagról megéri rendelni, ha betárazol előre. Én egyszer csináltam, de pont méretet váltott ezalatt és csomó megmaradt, így letettem róla.

2022. febr. 4. 16:59
 16/29 anonim ***** válasza:

De,lehet C&A-tól rendelni.

[link]

Akciók baba ruhára:

[link]

2022. febr. 4. 17:57
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
A kettes miért lett lepontozva?Olcso is legyen jo is...olyan nincs.Amugy a pepco nem olyan rossz.És amugy is kinövi mielőtt szét menne.A facebookon a marketplacén rengeteg baba holmit árulnak,ajánlom figyelmedbe.Én szeretem,mert sokszor ujakat vagy alig használtat adnak el.És ott meg tudod nézni a profilt is,hogy kitől veszed.
2022. febr. 4. 18:25
 18/29 anonim ***** válasza:

A Pepcoval az a baj, hogy annyira nem olcsó, hogy felvegye a gyerek pár alkalommal aztán már gatya legyen. Mi kapunk pár nadrágot ajándékba, mikor elkezdett kúszni-mászni a fiam, akkor azért stabilan vagy 3 hónapig ugyanazt a méretet hordta.

Na, a pepcos nadrágok térdén pár alkalom alatt elvékonyodott az anyag és sokba úgy beletört a kosz - takarítunk nyilván, de egy egész nap mászó gyerek térde azért csak foltos lesz estére -, hogy ki sem lehetett normálisan mosni. És ez csak a pepcos nadrágokra volt jellemző.

Most oké, itthonra ráadom, de ha megyünk valahova, már nem. De ha pepcos ruhákat vennénk, csak ilyen elvékonyodott térdű, kibolyhosodott nadrágunk lenne.

Komolyan, a turiban különbet veszek olcsóbban.

2022. febr. 4. 19:17
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy jártam a Pepcos cuccal, hogy hazahoztam, rápróbáltam 1-et a gyerekre. Kimostam. És 5 bodyból csak 1 volt jó. A többi összement. Így már nem is olyan olcsó az a bolt. Amelyik babaruhát nem lehet 60 fokon mosni az nem babára való. Bőven lesz bukás, kifolyik a kaki stb. 60 fok a minimum amin érdemes mosni, mert a 40 fokot kiröhögik a bacik.
2022. febr. 4. 19:22
 20/29 anonim ***** válasza:
Azért egy 600ft-os nadrágot ne is várjuk már,hogy majd hónapokig hordani fog mindennapos használat mellett.Persze,hogy jobb a C&A meg H&M nadrág,mert annak minimum 2000ft/db-ba veszed darabját,ha csak nem akciós. :D
2022. febr. 4. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!