Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire bíztok meg a digitáli...

Mennyire bíztok meg a digitális lázmérőkben?

Figyelt kérdés
Végbélben mérve előbb 37,3, rá két percre 37,1 volt az érték, elgondolkodtam.

2022. febr. 2. 18:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem,az már egy kezdődő hipotermia. 😅
2022. febr. 2. 20:09
 12/16 anonim ***** válasza:
38%

Egy kalap szar az összes. Gyógyszertárban vettem már sokfélét ( digitális 3 féle van itthon, folyadékos 1 db, homlok 2 db).

A digitalisok sokszor egy egész fok eltérést mutatnak. A legnagyobb katasztrófa a homlok. Homlok egyik felén 38,4 másik felén 37,1 . Nagyon nem mindegy.

Még a legjobb ezek közül a folyadékos. De legpontosabb én magam vagyok, nagyjából érzem kezemmel, számmal hol tart a láza.

2022. febr. 2. 21:35
 13/16 anonim ***** válasza:
33%
nekem a lézeresben nincs semmi bizodalmam. Kórházba 4 helyen is ellenőrizték a testhőmet, egy sem muttata ki, hogy lázas vagyok, pedig az ájulás kerülgetett olyan lázas voltam.
2022. febr. 2. 21:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem bízok bennem én sem. Lehet én fogtam ki nagyon rossz darabot, de nekem 0,5 különbséget mutattot egymás után 2x mérve.

Felhúztam magam és neten vettem rendes lázmérőt. Ennek 5 éve, akkor nem volt gyerek.

Ha a gyerek lesz beteg, akkor veszek majd újra egy újat, hogy hátha javultak az elektromosak, de tuti letesztelem alaposan magamon mielőtt hiszek neki.

2022. febr. 3. 08:27
 15/16 anonim ***** válasza:

De meddig mérted? Mert hónaljban nem csipogásig kell ám! ;)

Olvasd el a tájékoztatót!

A digitális hőmérők 99 %-a a rektális mérési időt jelzi a csipogással, hónaljban pedig 3-5 percig kell.

2022. febr. 3. 08:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Pont azért nem mér senki csecsemőt hónaljban..:D
2022. febr. 3. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!