Mennyire bíztok meg a digitális lázmérőkben?
Egy kalap szar az összes. Gyógyszertárban vettem már sokfélét ( digitális 3 féle van itthon, folyadékos 1 db, homlok 2 db).
A digitalisok sokszor egy egész fok eltérést mutatnak. A legnagyobb katasztrófa a homlok. Homlok egyik felén 38,4 másik felén 37,1 . Nagyon nem mindegy.
Még a legjobb ezek közül a folyadékos. De legpontosabb én magam vagyok, nagyjából érzem kezemmel, számmal hol tart a láza.
Nem bízok bennem én sem. Lehet én fogtam ki nagyon rossz darabot, de nekem 0,5 különbséget mutattot egymás után 2x mérve.
Felhúztam magam és neten vettem rendes lázmérőt. Ennek 5 éve, akkor nem volt gyerek.
Ha a gyerek lesz beteg, akkor veszek majd újra egy újat, hogy hátha javultak az elektromosak, de tuti letesztelem alaposan magamon mielőtt hiszek neki.
De meddig mérted? Mert hónaljban nem csipogásig kell ám! ;)
Olvasd el a tájékoztatót!
A digitális hőmérők 99 %-a a rektális mérési időt jelzi a csipogással, hónaljban pedig 3-5 percig kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!