Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes elmenni a Hungexpos...

Érdemes elmenni a Hungexpos bababörzére?

Figyelt kérdés
Többen megyünk csajok kikapcsolódni. Vannak akik pocakosok, ők terhes ruhát keresnének, és mindent, ami egy kezdéshez kell a babaszobába. Pici babások meg inkább ruhát, cipőt és játékot. Nagy az elvárásunk?
2010. szept. 10. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha igazán akartok vásárolni, és nem csak nézelődni, akkor megéri.
2010. szept. 10. 10:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom a Hungexpos börzét! Szerintem mindent fogtok találni! Szoktak árulni új dolgokat (bababoltok, készítők, nekik külön standjaik vannak körben a csarnok oldalában, meg középen), és közte meg a rengeteg asztalon az anyukák árusítják a használt dolgokat. Olyasmi, mint egy nagy bolhapiac!

Ha most mentek először, egy dologra figyeljetek!

Az utóbbi időben egyre több az olyan stand, ahol hatalmas kupacokban használt angol gyerekruhákat árulnak. Itt mindig nagy a tömeg, mert jók a cuccok, csak épp baromi drágák!!!! Az ilyeneket, ha tanácsolhatom, kerüljétek el, mert míg mondjuk egy ilyen "kihelyezett turiban" egy kisnadrágért pofátlanul, ránézésre kérnek 2000-2500 FT-ot, addig mondjuk egy Háda turiban ugyanez max 1000 Ft, és egy anyukánál, aki csak szabadulni szeretne a kinőtt cuccoktól, kb. 5-600 Ft.

Terhes ruhát keresőknek: Mindig kint szokott lenni az egyik kismama-ruhabolt, és nagyon jó áron szoktak akciózni!

Jó börzézést!

5 éve börzerajongó anyuka :)

2010. szept. 10. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Mikor van ez a börze?
2010. szept. 10. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csak akkor menjetek, ha szeretitek a turikat, és szerettek tömegben nézelődni. Én voltam kétszer is, bár először is megfogadtam, hogy nem megyek többet, főleg nem a párommal. Akkor 8 hónapos terhes voltam, és a párom amúgy sem egy nézelődős fajta, aggódott állandóan, hogy nekemjönnek, így átszaladtunk rajta, bár így is sikerült vennem 1000 Ft-ért téli overált a babámnak, azt hordta egész télen. Másodjára már 3-an mentünk, akkor meg a babakocsival mentünk, azzal sem lehetett közlekedni.

Ha barátnők mentek, és van türelmetek végignézni a ruhakupacokat, megéri. Biztos találtok olyat, amit tudtok hasznosítani!

2010. szept. 10. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Most lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de nem csak úgynevezett "turisok" lesznek kint, hanem rendes boltok is, nem? Vagy csak használt holmik vannak ezen a börzén? Fogalmam sincs, még sosem voltam.
2010. szept. 10. 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, rendes új dolgokat is lehet kapni, de nem számottevő. Csak egy pár olyan hely van kint, ahol lehet kapni pl. pelenkázóalátétet, babakádat babakocsisból kicsit több van. A scamp szokott kint lenni, mint új babaruha, kicsit olcsóbban adják, mint a honlapukon www.scamp.hu, meg a debreceni kynga azt hiszem. Én ezeket láttam mindkétszer. Szóval ne úgy képzeld el, mint bármelyik bnv-t. Középen, a nagy téren csak használt cuccok, de azok dögivel.
2010. szept. 11. 11:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 12. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!