Milyen pizsamaban alszik a babad?
Nagyon tetszenek a 2 reszes pizsamak de vajon a babanak kenyelmes?
A patentos rugdalozot nem kedvelem az esti pelankazas miatt nehez be pattentolni a gombokat a sotetben es nem is megy olyan gyorsan. Zipzaros rugdalozon is gondolkozok meg. (10hos a baba)
Patentos kezeslábasban van.
Ha amúgy nem ébred fel valamiért, tuti én se pelenkáznék. Éjjelre egy számmal nagyobb pelust adok rá, hogy kibírja reggelig. De Te tudod. Kétrészes pizsuba nem öltöztetném viszont, szerintem kényelmetlen lehet neki, ha felgyűrődik a felső, vagy esetleg kicsit szűk rá a nadrág derékban.
Nekem mindig is aludt body,nadrág és hosszúujjú kombóban,ha épp nem rugit adtam rá.Rugiból is volt több féle.Jellemzően a lábfej nélkülit kis boka zoknival jobban szerette mint a teljesen zártat.:)
Rugi is csak választás kérdése,bármit ráadhadsz ami neki kényelmes és melegen is tartja éjszaka.
Koszonom a valaszokat. Nagyon sokat cicizik ejszaka a babam szoval hamar megtelik neki a pelus meg ugy is ha nagyobbat adok ra persze ez nem mindennapos de elofordul.Ha tehetem reggel van csere.
En is hosszu ujju body es nadragban altatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!