Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen pizsamaban alszik a babad?

Milyen pizsamaban alszik a babad?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek a 2 reszes pizsamak de vajon a babanak kenyelmes?

A patentos rugdalozot nem kedvelem az esti pelankazas miatt nehez be pattentolni a gombokat a sotetben es nem is megy olyan gyorsan. Zipzaros rugdalozon is gondolkozok meg. (10hos a baba)

#Baba pizsi
2022. jan. 27. 18:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%
Miért pelenkázol éjjel? Semmi szükség felkelteni.
2022. jan. 27. 18:50
 2/18 A kérdező kommentje:
Neha szukseg van ra ha nagyon tele van neki
2022. jan. 27. 18:53
 3/18 anonim ***** válasza:
91%

Patentos kezeslábasban van.

Ha amúgy nem ébred fel valamiért, tuti én se pelenkáznék. Éjjelre egy számmal nagyobb pelust adok rá, hogy kibírja reggelig. De Te tudod. Kétrészes pizsuba nem öltöztetném viszont, szerintem kényelmetlen lehet neki, ha felgyűrődik a felső, vagy esetleg kicsit szűk rá a nadrág derékban.

2022. jan. 27. 19:07
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Én még mindik kezeslábasban altatom mindjárt 3 éves
2022. jan. 27. 19:10
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú ujjú body+nadrágban alszik 10 hónapos, bár őt éjjel nem igazán kell pelenkázni.
2022. jan. 27. 19:21
 6/18 anonim ***** válasza:

Nekem mindig is aludt body,nadrág és hosszúujjú kombóban,ha épp nem rugit adtam rá.Rugiból is volt több féle.Jellemzően a lábfej nélkülit kis boka zoknival jobban szerette mint a teljesen zártat.:)

Rugi is csak választás kérdése,bármit ráadhadsz ami neki kényelmes és melegen is tartja éjszaka.

2022. jan. 27. 19:34
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
(nekem kifolyik,ha nagyobb pelust adok,éjszakai pelust vettem,vagy váltottam mindig márkát ilyenkor,de én se keltettem pelenkázni,örültem ha alszik rendesen.:D)
2022. jan. 27. 19:35
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
A kétrészes pizsama nem praktikus, mert a felső nagyon könnyen felcsúszik rajta.
2022. jan. 27. 19:41
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Cipzáros kezeslábasban alszik, lábfej nélküliben. De nem keltem éjszaka pelust cserélni, reggel az első, hogy kicseréljük, addig kibírta eddig kb mindegyik (amikor már kezdte kinőni az előző méretűeket, akkor kiázott egyszer-egyszer, de váltottam a következő méretre és onnantól nincs gond).
2022. jan. 27. 19:47
 10/18 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat. Nagyon sokat cicizik ejszaka a babam szoval hamar megtelik neki a pelus meg ugy is ha nagyobbat adok ra persze ez nem mindennapos de elofordul.Ha tehetem reggel van csere.

En is hosszu ujju body es nadragban altatom.

2022. jan. 27. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!