Mikor van a kecskeméti bölcsikbe beiratkozás?
Figyelt kérdés
Most ősszel vagy tavasszal? Egy éves kislányom és csak két évesen szeretném beiratni. Minden hasznos tanácsot szívesen várok. Nagyon új még nekem ez a bölcsi kérdés:)2010. szept. 9. 20:59
1/4 anonim válasza:
Ősszel, de az már csak a beiratkozás. Jelenkezni tavasszal jó, és nyárra be is hívnak szülőire, amin elmondják, mit vigyél és milyen napirendre szoktasd. + nem fenyeget, h. túljelentkezés miatt lemaradsz.
Mi sokszor motoroztunk az udvaron előző éven, hogy szokja, bármikor szívesen láttak, akár tanácsokért is mehettem.
2/4 A kérdező kommentje:
Jajj, köszönöm válaszod. Akkor még nem csúsztam le. Mindeni azt mondta, hogy rég lecsúsztam a túljelentkezés miatt.
2010. szept. 9. 21:45
3/4 anonim válasza:
tavasszal jelentkezz őszre, ahogy írta az első válaszoló. Az nem baj, ha van valahol ismeretség, bár úgy hallottam biztos forrásból, hogy fel kell venni a kicsiket, ha az anyuka visszamegy dolgozni...sajnos ez emeli a csoportlétszámot.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a hasznos válaszod!
2010. szept. 10. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!