Kellene aggódnom?
Ugyan Kérdező, minden gyereknek van valami erőssége. És majdnem biztosan van egy terület ahol az átlagnál lassabban fejlődik. Plusz nem kell mindig mindent elhinni, sokan versenyt csinálnak ebből, na meg sokszor az emlékek is becsapnak. Máshogy emlékszünk mint ahogy valójában történt.
Amúgy minden mindennel összefügg. Vagyis ha nem tud ülni, mászni, akkor szerintem nem csoda ha még nem mutogat, vagy tapsol. Bár nem vagyok szakember, szóval lehet hogy irtó nagy butaságot írtam le.
Ha bízol a védőnőben és a gyerekorvosban, akkor azt gondolom amíg ők nem aggódnak, addig neked sem kell.
De saját megnyugtatásod miatt viszont érdemes felkeresni egy fejlődés neurológust.
A mozgása valóban kicsit le van maradva. De épp ezért jártok dévényre. Ha amúgy egészséges akkor be fog indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!