Szerintetek ezek a nevek szépek egy fiú gyermeknek?
Vajk, Hunor, Mordred.
Szeretnék ebből kettőt meghagyni, nem tudom melyik passzolna jobban párban, de az igazság az, hogy mindhárom nagyon tettszik.
Mindhárom név, borzalmas - számomra. A Hunorral ki lehet kergetni a világból, főleg ahogy ismerősők becézik a gyereküket, még a hideg is kiráz.
Huni.. 🤦♀️ Mint a puni.. 😂🤦♀️
Vajkról meg a vajra asszociálok.
A Mordred.. Hát most komolyan ennyire kiakarsz szúrni azzal a szerencsétlen gyerekkel? Nevetségesen ízléstelen. Nincs az a vezetéknév amihez ez illene.
Én már csak a nyelvtörő részére írnék valamit, két R betű egy névben nem is egyszerű dolog egy gyereknek. Sokáig Mojdjed vagy Moldled lesz - attól függ hogy j-zik vagy l-ezik majd. A Hunolt még érteni fogja a többség de az előbbit nem.
A Vajk nekem mindig is béna van.
Ha Hunor Vajknak nevezed, számolj azzal hogy besorolnak a turulos ősmagyarfanok közé. Ez se rosszabb mint más, csak tudd.
De ha tényleg turulos lennél, nem akarnád
Hunor Mordrednek hívni....
A Hunor nevtol engem a hideg kiraz.
Rossz hogy H betűvel kezdődik, és egyszer olvastam ilyet hogy Hunci és neee.
A Vajk jó, de a Mordred meg Mordoros.
De mindenkinek a saját vaalsztott neve a szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!