Ha nagyon náthás a babátok, hányszor szívjátok az orrát napjában?
Figyelt kérdés
A lányom sajnos nagyon meg van fázva, szívjuk az orrát rendszeresen, de érdekelne, hogy jót teszek-e ha akár 20-30x is szívom egy nap, nem irritálom-e a nyálkahártyáját? Doktornéni mondta, hogy ahányszor meghallom, hogy szörcsög, szívjam, na de szinte állandóan hallom, tehát állandóan szívhatnám.... Éjjel is ébresszem fel? Ti hogy tapasztaltátok? Dokinéni szerintem ébresszük akár többször is éjszaka. 7 hós egyébként.2008. dec. 15. 13:00
1/6 anonim válasza:
Nekünk azt mondták,annyiszor lehet szívni az orrát,ahányszor szükséges.Jobbulást
2/6 anonim válasza:
Volt h 15 percenként mert folyt neki szakadatlan.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi, akkor szívom sűrűn. Most alszik már 2 órája, azóta nem szörcsög, lehet, hogy jót tett neki, hogy az előtte lévő 1 órában legalább 7x szívtam ki a nóziját. Már jó volna túllenni ezen a náthán, mert szörnyű, nagyon próbára tesz minket, nehéz. :(
2008. dec. 15. 14:02
4/6 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy lehet sokszor szívni, bár olvastam ezen a fórumon az ellenkezőjét is. Szerencsétlen babáknak, ha nagyon folyik az orruk, akkor már annyira irritált amúgy is a nyálkahártyájuk, hogy szerintem a szívás már mindegy. (ez csak magánvélemény). Viszont a sok váladék, ha sűrűn szívjuk, nem tud a fülek felé vándorolni, és így esetleg meg lehet úszni egy jó kis középfülgyulladást. Főleg az egész nap csak vizszintesben fekvő kicsi babáknál fontos a szívás.
Éjszaka én nem nagyon ébresztettem a babát, mert örültem, hogy én is alhatok egy kicsit, viszont, ha hallottam, hogy nagyon nyugtalan, mert nem kap levegőt, akkor felébresztettem.
Jobbulást!
5/6 anonim válasza:
Szívd nyugodtan,de nem próbáltál még neki valamilyen homeós dolgot?Minket az rakott rendbe,pedig nagyon szörcsögött,köhögött nekem is a baba.Írj ha segíthetek.Sztem éjjel ezért ne keltsd fel,felkel úgyis ha nehezen kap levegőt,de ha kezeled pár nap alatt rendbe jön.5hós baba mamája
6/6 A kérdező kommentje:
köszi ismét. Kedves utolsó válaszoló, érdekelne, milyen homeos bogyót adhatok Neki. Leírnád? Köszi!
2008. dec. 15. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!