Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes járókát venni a...

Érdemes járókát venni a kisfiamnak?

Figyelt kérdés
2008. dec. 15. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez a gyerekdtöl függ, van akinek eljátszik elég sokáig a gyerek van akinek pedig egy kicsit sem marad meg.

DE mit csinálsza gyerekkel ha éppen fent van és kifut a leves közben oda ég a süti a sütöben, vagy csönget valaki, vagy egy virus kap el és hányási roham jön rád. oda csak nem viheted a gyereket de a nappaliban is gáz ott hagynod 2 percre. Akkor ott a járóka ahol ordíthat de tudod hogy jó helyen van, nem fogja a szájába venni a távkapcsolót vagy nem fog a vitrinbe bele esni.

2008. dec. 15. 12:35
 2/3 anonim válasza:
100%
Én nagyon tudom ajánlani!!! Nem tudom, hogy mekkora a kisfiad, de minél kisebb korban rakod bele, annál hamarabb megszokja. Nekem 2 gyermekem használta, és nagyon jó volt miközben én főztem, fürödtem, takarítottam... stb. És addig a korig használtuk a járókát, amíg rá nem jött, hogy ha valamire rááll, akkor magasabb lesz, és fel is tudja húzni magát. onnantól félő, hogy kieshet belőle.
2008. dec. 15. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezt utazó kisággyal fogjuk megoldani,mert nincs akkora hely,hogy járóka legyen.
2008. dec. 15. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!