A tsmt által mennyire hamar várható javulás? A bal oldalát ritkabban hasznalja a 7 hónapos kisbabám, jobbra fordul, jobb kezét hasznalja. Ezért kaptunk tsmt feladatsort. Más is járt ilyen esettel tsms tornásznál? Ha igen milyen tapasztalotok van?
Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 17:58
1/3 anonim válasza:
Ilyen esetben inkább dévényeshez fordulnék (pedig tsmt terapeuta vagyok).
2/3 anonim válasza:
Szia. Az én kislányom is féloldalas volt, de inkább az volt a baj, hogy hipotón. Nem tudom, hogy a TSMT mitől működik, de működik. Engem mindenki tiszta erőből hülyének nézett a családban, de tényleg nagyon jó. Mi kb. 5-6 hónapig csináltuk, nagyon jól fejlődött. Kellett hintáztatni, gördeszkán tologatni, nagylabdás gyakorlatok is voltak, közben persze mondtuk a mondókákat. Eleinte elég szürreális volt 🙂 de ha belejössz, kb 20 perc alatt megvan. Hetente ötször kellett tornáztatni. Nyilván sosem fogom megtudni, hogy mi lett volna enélkül, de azt gondolom, hogy nekünk segített. Abszolút ajánlom. Minden jót nektek
3/3 anonim válasza:
2. vagyok, én hordtam a lányomat Dévény tornára, 5 hetes korától, onnan váltottunk a TSMTre. De nem vagyok szakember. Tettem, amit tanácsoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!