Hogyan oldjátok meg a levegőzést, ha a nagy még nem jár, de a picivel már terhes vagy és nincs lift a házban?
Lehet, hogy már ebben a hónapban terhes leszek... A gyerekem pedig jelenlegi állás szerint nem fog jövőhéten járni. De tegyük fel, hogy 7 hónapos, köze nincs még a járáshoz. Lefele még csak leviszem, de felfele nagyon necces.Nem kényeskedni akarok, de én pici vagyok, és a gyerek nehéz. Félteném a magzatot, ez van.
Ha van valakinek ötlete, valami tipp, szívesen fogadnám!
Köszi, de akkor inkább így kérdezem:
Volt valaki hasonló helyzetben, hasonló gondolatokkal???
Baromi idegesítő, amikor csak kekeckednek a kérdezővel.
Én megértelek, hogy félted a leendő terhességed, nekem nagyon nehéz volt a terhességem (veszélyeztetett voltam, többször is kórházba kerültem, de szerencsére egészségesen megszületett a gyönyörű, okos, ... kisfiunk), ezt előre nem lehet tudni, hogy mi vár az emberre. Mi ezért nem vállalunk még egy babát, illetve az ovit biztos megvárjuk, talán addig én is lelkileg is kiheverem és bátorságot gyűjtök.
Szóval tanáccsal én sem tudok szolgálni, de ha most nem tudtok 2-en lemenni, akkor pocakkal sem. Vagy vártok még a babával, amíg el kezd járni a babád, vagy elköltöztök. Én is a költözésen gondolkodtam, hogy milyen jó lenne liftes házban lakni, hogy a babakocsit is fel lehetne hozni, amikor elaludt benne és a séta végére sem ébredt fel, jó lett volna. Most a hordozóban viszem le, így sem könnyű, összesen már több mint 10kg. Nekünk szerencsére van tárolónk, leviszem a hordozóban, 7 hós múlt egyébként, ott átteszem a babakocsiba, így ha van csomag könnyebb elrendezni, meg ajtót nyitni-zárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!