5hós kislányom eddig éjjel 7órát aludt, evett majd még 3,5-4et reggelig. Egy hete elindult a foga és 3x kezdett enni éjjel-12-03-06kor ébred és eszik. Vissza fog állni még? Most nem fáj már a fog sem a hasa.
Figyelt kérdés
Lehet,hogy kevés neki a napi kaja és igy pótolja?Próbáltam neki többet adni napközben,de nem kér,viszont este rendesen eszik.Én meg hulla fáradt vagyok..Lassan át kéne,hogy aludja az éjszakát nem pedig többször kelni,nem?2010. szept. 8. 19:43
1/2 anonim válasza:
Kislányom is 5 hónapos, tápszeres baba. Ugyanilyen gondom volt. Tápszerből nem kért nappal többet. 4 hónaposan kezdtünk kóstolgatni. Még nem váltottunk ki étkezést, de 3szor eszünk már egy nap kanalas ételt. Reggeli tápszer, délelőtt gyümölcs, ebéd főzelék husival + kb 1 óra múlva tápszer, majd 6 óra körül tejpép. 7-kor megyünk fürdeni, utána iszik kb 230 ml tápszert és alvás.
Mióta így csináljuk nem kér éjjel enni. Este fél 8-tól reggel 6-7-ig alszik.
Talán mgpróbálhatnád így.
Viszont nálunk még nem indult meg a fogzási mizéria. Ki tudja merre fog változni, ha megkezdődik.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi.Én még szoptatom a lányom,tápot csak 1x fogadta el,amikor nem volt elég neki a tej,de akkor is kelt éjfélkor,pedig azt hittem reggelig alszik majd,mert azt állítólag nehezebben emészti meg.Gondolod,ha elkezdjük a hozzátápit-főleg tejpép este akkor tovább bírná?
2010. szept. 8. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!