Melegkiütés? Kislányom hasa és tarkója tele van apró piros pöttyökkel. Ez a melegtől lehet? Vagy ha reggelig nem múlik el vigyem orvoshoz?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 19:11
1/5 anonim válasza:
Az én babámon is vannak pöttyök. A kis mellkasa meg a háta meg a nyaka tele van. A melegtől van, ne foglalkozz vele!
2/5 anonim válasza:
Ha más tünetet nem tapasztaltál, akkor nagyon valószínű, hogy meleg -kiütés. Fürdés után általában kicsit halványodnak. Megelőzheted legközelebb szellős, vékony ruházattal, napi többszöri zuhanyzással, esetleg hagyd néha ruha nélkül, hogy szellőzhessen a bőre.
3/5 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiamnak is volt, azt mondta a doktornő, hogy legyen rajta mindig egy vékony pamut póló, az felszívja az izzadtságot. Kaptunk rá egy fehér színű löttyöt, fürdés után azzal ecseteltem be neki.
4/5 anonim válasza:
Igen, melegkiütés! A kisfiamnak is volt ilyen. A mi orvosnőnk azt tanácsolta, hogy reggel öltözéskor kevés hintőporral kenjem be, ha meleg napnak nézünk elébe, arról sajnos nem tudok nyilatkozni, hogy ez beválik-e, mert pont azóta nincs neki, de esetleg meg lehet próbálni.
5/5 anonim válasza:
Nekünk nagyon durva volt a melegkiütés pár hete. A tarkóján, a hátán, a hasán, és még a kezein is! Próbálkoztam mentolos hintőporral, ami kicsit enyhített rajta, aztán elmentem a patikába tanácsot kérni és a Bepanten Plus krémet javasolták. Meglepődtem, de kipróbáltam és milyen jól tettem! 3-4 nap alatt rendbe jött a bőre tőle + itthon sokat volt felsőruha nélkül! Nagyon ajánlom nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!