Tudnátok mondani olyan teát ami koffeinmentes és 2 évesnek lehet adni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 17:49
11/13 anonim válasza:
12/13 anonim válasza:
Kedves #8-as. Attól,mert neked a gyümölcs tea= a Pickwick teával, a lepontozók még tudják, hogy az ízesített fekete tea. (Amivel semmi baj nincs egyébként,nekem kedvencem)
Viszont általában a gyümölcs tea, az szárított gyümölcs szálas (fekete vagy zöld) tea nélkül.
Csak pár példa:
Kérdező, én Hipp gyümölcs babateát szoktam főzni (#8-as kedvéért csak hibiszkusz és gyümölcs van benne) ha még van fázva, bár ritkán fogadja el.
13/13 anonim válasza:
8-aska, egy dolog, hogy ostoba vagy és tudatlan, de legalább ekkora arcod ne legyen! Akik tudnak olvasni elolvashatják a teás dobozon, hogy gyümölcstea, vagy fekete tea van benne. Igen olyan is van, hogy gyümölcsízű fekete tea, ami, mivel fekete tea, fel tud pörgetni, egy alsós gyerek már tudja ezt értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!