Hogyan szoktassam le a ciciről?
Mielőtt elítélnétek, köszönöm de nem kérek belőle.
Kislányom 3 napja töltötte az 1 évet, fél éves koráig kizárólag szopcsizott, most már mindent eszik, idáig a reggeli és az esti szopcsi maradt meg, de előtte bevacsizik, reggeli szopcsi után pedig reggelizik rendes kajcsit.
2 ciciből max 80-100 ml-et szív ki.
2 hete próbáljuk a tehéntejet -házi 3,6 %-os, felesbe híítv, de nem kell, próbáltam kicsi cukorral, úgy egy keveset ivott, de nem olyan mennyiséget, hogy abbahagyjuk a szopcsit.
NAgyon cicifüggő, hogyan szoktassam le, nekem most már elég volt, eddig csak ő volt a fontos, most már magammal is szeretnék foglalkozni, elég sok súlyfeleslegem van, most már fogyókúrázni szeretnék.
Nem érzem magam önzőnek.
Én valami olyasmire gondoltam, hogy bekenem a cicimet valamivel, hogy ne kelljen neki.
szerintetek mivel?
Hogy szerettessem meg vele a boci tejet?
minden tanácsnak örülök, s köszönöm szépen.
Előző vagyok még.
Így én ezzel a módszerrel sikerült úgy leszoktatnom hogy nem okozott neki törést.
Most a kisfiam 17 hónapos nagyon szopis ő is de ő még nem értené meg ezt a dolgot így ő még élvezheti ezt egy darabig.
14 hónapos fiamat 2 hete választottam el. Nagyon cicifüggő volt. Egész nap lógott volna rajta,ha hagyom. A drasztikus módszert választottam. Az első néhány éjszaka nehezebb volt,de a negyediket már végigaludta. Előtte 3-szor is felkelt. Őt nem viselte meg,csak mivel cicin aludt el eddig áttértünk az összebújásra.
Nekem azóta se sikerült elapasztani a tejemet,lelkileg engem kicsit megvisel.
Én is hónapok óta arra készülök, hogy 1 évesen szeretném elválasztani a babámat, de annyira félek, hogy hogy fog nélküle elaludni, csak cicin tud elaludni. :(
Szerintem sem önzőség amúgy, hiszen így is csodás anya vagy, hogy anyatejen nőhetett fel a babád. Innentől minden nap csak plusz.
Kedves kolléga!:D
Az elválasztáshoz nem fűzök ötleteket:13 hónapos a fiam,délben, este, éjjel, néha reggel is szopik...én hagyom az élményt még mindkettőnknek.
A fogyáshoz viszont van tippem.Szoptatás mellett kezdtem hozzá,tehát óvatos,lassú módszerre volt szükségem.Almaecet-diéta!
1 evőkanálnyit öntök egy pohárnyi vízhez-éhgyomorra megiszom.Lehetne minden étkezés előtt,de mint mondtam,lassú módszert kerestem.Kb 2 hónap alatt 6 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!