Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Humana HA Start tápszer...

A Humana HA Start tápszer Nektek sem oldódik fel 100%-osan?

Figyelt kérdés
Mindig úgy csinálom,hogy reggel előre felforralom a vizet előre,hogy legyen egész napra.Aztán az egy adaghoz valót (90ml) beleöntöm a cumisüvegbe és 15mp-re berakom a mikróba,majd bele a por és jól felrázom.Már próbáltam,hogy tovább melegítem,de akkor is mikor kiürül az üveg,maradnak benne kis szemcsék.Ezt mondtam a dokinak és mondta,hogy nem lesz baja ettől a kicsinek,de azért engem foglalkoztat ez a kérdés.Tapasztalat?
2010. szept. 8. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekünk sem oldódott fel rendesen szinte soha. De a lányomnak nem lett baja. A későbbiek már jobbak lesznek.
2010. szept. 8. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is problémáztam rajta de semmi gondunk. Pedig már 2 és fél hónapja ezt eszi a kislányom.

Csak a cumisüveget kellett kicserélni, mert nem tudta a kislyukún enni.

Nyáron a nagy melegben nem is melegítettem neki, mert akkor nem ette meg. Ugyanolyan volt.

Szerintem egyétek nyugodtan, nem lesz gond.

2010. szept. 8. 15:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Jaj,megkönnyebbültem.Köszönöm a válaszokat
2010. szept. 8. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:

én rájöttem a titkára:) ugy csinálom, h mindig etetés előtt forralom fel csak azt a 90ml vizet a cumisüvegben a mikróban(másfél perc az egész) mikor bugybákol kiveszem, bele a por, és ugy forron össze lehet rázni szemcsementesre:) aztán egy bögrébe víz+1jégkocka, bele az üveg és 5perc alatt ehetőre hül:)

igy nem marad szemcsés:)

2010. szept. 8. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! Sajna nekem sem oldódik fel rendesen (most a babydream-et használjuk), ezelőtt a milupa volt.

Vettem a T.e.s.c.o-ban a sport osztályon tápszerkeverő poharat. Ilyen méhszövethez (???) hasonló műanyag van benne. Ha abban rázom össze, már felolvad rendesen.

2010. szept. 9. 08:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Szia 8:53-as.Az a babydream a rossman saját márkájú tápszere?Én is néztem,hogy van,meg a dm-nek is,de én bizalmatlan vagyok ezekkel.Jó amúgy?Milyen idős a babád?Mikortól eszi ezt,meg egyébként tápszert?Kérlek majd válaszolj...
2010. szept. 9. 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia 8:53 vagyok. 15 hónapos múlt, 1 éves koráig csak milupát kapott. a rossman sját márkája a babydream, de jobban izlik neki, mint a milupa.
2010. szept. 10. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!