Megéri a drágább pelenka?
Kedves anyukák,
Szerintetek megéri a drágább pelenka? Itt most arra gondolok, hogy tényleg többet tud a drágább pelus? Azok véleményére lennék kíváncsi,akik már használtak olcsóbb pelenkát (pl DM babylove, erről sok pozitívat hallottam), valamint egy drágább árkategoriást is pl pampers.
(A kérdést nem veszekedésnek szánom, szóval szeretnék mindenkit megkérni arra, hogy kultúrált módon válaszoljon. Hiszen nem minden gyermeknek ugyan az válik be.
Köszönöm szépen!) 😊😊
Nekem csak a pampers premium care vált be sajnos.
Viszont nedves törlőből meg a legolcsóbb dm-es verte mindegyiket.
Pampersel kezdtem... MINDEN kifolyt belőle
A koraszülött pelustól kipattogott a lányom
Később az 1-es semmit sem tartott meg
Így váltottam dmesre (babylove)
Az xses (korapelus) akkora volt mint egy zsepi, de legalább nem karcolta a lányom állát (😂😂) (a pamperses korapelus hatalmas volt...)
A mai napig a dmeset használjuk... semmi gond vele, elég sokat megtart
Rengeteget iszik a lányom, éjjel rengeteget is pisil
De este 8kor ráadom reggel 9kor pedig úgy veszem le róla, hogy nem ázott át
Pedig rendesen telerakja😅
Mi is mozisunk alapvetően - bár nem értem, megfelelő töltettel nekem simán kibír 4 órát a pelenka -, ha eldobhatót használunk, akkor az Auchan Happy pelenkáját vesszük. A DM-et is próbáltam nekünk nem jött be, vékony volt, többször kipisilt/lakást belőle.
De kaptam Pamperst is ajándékba, elhasználtuk, semmi különbséget nem éreztem a Happyhez képest, hogy azt akarjam megvenni. Felesleges a drága pelenka.
Sose lett jó vége,ha olcsó pelust vettem.Nem bírja a babám bőre.Egyik zárt,másikból folyik,harmadiktól vakarózik és folyamatosan igazgatja..
Persze ez nem márka kérdése,a pampersnek és liberonak is van olcsóbb és rosszabb pelusa.Nem éri meg az a párszáz forint spórolás,mindig a Libero touch és a pampers Premium Care pelust veszem már csak.
Nadrágpelus esetleg nyáron volt jó nálunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!