9 hetes babával bevállalnátok 2 éjszakás wellnesst bababarát hotelben?
A terhességem egyik felét kórházban töltöttem, a másikat otthon ágyban. A kórház az otthonunktól 250km-re volt, ezért a férjem és a fiam ritkán jöttek hozzám+ a covid miatt korlátozottak voltak amúgy is a lehetőségek. Így a nagy (12 éves) kb 10-szer láttam, utána pedig hazatèrtem a kicsi tesóval. A nagy gyermekekre eleve kevesebb idő jut a kicsi miatt és szeretnék vele is több időt tölteni és nekem is ennyi kórház és bezártság után jól esne kimozdulni.
Mit gondoltok a picit megviselnè?
Rosszat nem szeretnék neki sem.
Fürdeni gondolom még nem lehet neki a medencèbe,de a lábát talán bele tehetjük a vízbe. Egyébként imád pancsizni?
Vélemények?
Köszönöm
Ilyesmit szeretnék, gondolnèk én is.
Nincs háztartás, engem is "kiszolgálnak", nyugi van.
Azért kérdeztem tapasztalatokat.
Nincsenek tapasztalatok, mert az emberek nem szokták a kéthónapos csecsemőt wellnessbe vinni.
Csinaljatok olyan családi programot, amihez nem kell máshova menni.
Nagyon nem, legkorábban fél évesen mennék vele, de úgy hogy a medence közelébe se vinném még a kicsit. Ennyi idős korában az egész napom és éjszakàm a szoptatasból, fejésből állt, örültem hogy élek. Meg kizárt hogy szülés után ilyen rövid idő elteltével másokkal ázzak egy medencében.
Menjetek a nagyfiúval moziba, enni valamit, játékterembe, bowlingozni, gocartozni vagy valami hasonló. A kocsiban, esetleg külön szoptatós szobában meg tudod oldani az etetést, vagy haggy otthon tejet apukának ha kettesben mennétek inkább.
Végül elmentünk pár napra egy szuper jó wellness hotelbe, amikor a baba 11 hetes lett.
Jöttek velünk a nagyszülők is, így ők is èlveztèk,mert sokat unokázhattak, én pedig a nagyobb gyermekemmel sok időt együtt tölthettem.
A babára váltva vigyáztunk, természetesen vízbe azért nem tettük abszolút,de ő is nagyon-nagyon jó baba volt.
Abszolút semmi gond nem volt!
Simán elmennèk újra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!