Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hetes babával bevállalnátok...

9 hetes babával bevállalnátok 2 éjszakás wellnesst bababarát hotelben?

Figyelt kérdés

A terhességem egyik felét kórházban töltöttem, a másikat otthon ágyban. A kórház az otthonunktól 250km-re volt, ezért a férjem és a fiam ritkán jöttek hozzám+ a covid miatt korlátozottak voltak amúgy is a lehetőségek. Így a nagy (12 éves) kb 10-szer láttam, utána pedig hazatèrtem a kicsi tesóval. A nagy gyermekekre eleve kevesebb idő jut a kicsi miatt és szeretnék vele is több időt tölteni és nekem is ennyi kórház és bezártság után jól esne kimozdulni.

Mit gondoltok a picit megviselnè?

Rosszat nem szeretnék neki sem.

Fürdeni gondolom még nem lehet neki a medencèbe,de a lábát talán bele tehetjük a vízbe. Egyébként imád pancsizni?

Vélemények?

Köszönöm

2022. jan. 2. 17:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Fejj le anyatejet, hagyd a ferjedre a babat es menj el a fiaddal valami szuper programra. Ennek a wellnessnek nem sok ertelme van, en biztos nem mennek ilyen picivel, de ti tudjatok.
2022. jan. 2. 21:12
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyakran szopizik a medencebol is ugyanugy ki kellene masznod, ergo megintcsak nem lennel elorebb....maradjatok otthon, apa-baba nappali, ti meg masik szobaban mesezzetek, beszelgessetek, talaljatok ki programot vagy amit irtam fentebb, fejj le tejet es akkor belefer egy mozi, kis kirandulas, barmi a nagyobbal...
2022. jan. 2. 21:15
 23/29 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ebben semmi ördögtől való dolog nincs...nyilván egy wellness hotelben nem a pezsgőfürdőben meg a szaunában lógnál a 9 hetes gyerekkel. Apuka vigyáz a babára, te addig a fiaddal tudsz egyet fürdeni, amúgy meg pont, hogy egy ekkora babának mindegy, hogy hol van. Ha téged feltöltene a környezetváltozás, vágjatok bele. Én 11 hetes babával utaztam el nyáron 4 napra, nekem tök jó volt. All inclusive ellátás, nincs háztartás, a család többet tud együtt lenni.
2022. jan. 2. 21:22
 24/29 A kérdező kommentje:

Ilyesmit szeretnék, gondolnèk én is.

Nincs háztartás, engem is "kiszolgálnak", nyugi van.

Azért kérdeztem tapasztalatokat.

2022. jan. 2. 21:35
 25/29 anonim ***** válasza:
84%

Nincsenek tapasztalatok, mert az emberek nem szokták a kéthónapos csecsemőt wellnessbe vinni.

Csinaljatok olyan családi programot, amihez nem kell máshova menni.

2022. jan. 2. 21:40
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem, legkorábban fél évesen mennék vele, de úgy hogy a medence közelébe se vinném még a kicsit. Ennyi idős korában az egész napom és éjszakàm a szoptatasból, fejésből állt, örültem hogy élek. Meg kizárt hogy szülés után ilyen rövid idő elteltével másokkal ázzak egy medencében.

Menjetek a nagyfiúval moziba, enni valamit, játékterembe, bowlingozni, gocartozni vagy valami hasonló. A kocsiban, esetleg külön szoptatós szobában meg tudod oldani az etetést, vagy haggy otthon tejet apukának ha kettesben mennétek inkább.

2022. jan. 3. 03:31
 27/29 A kérdező kommentje:

Végül elmentünk pár napra egy szuper jó wellness hotelbe, amikor a baba 11 hetes lett.

Jöttek velünk a nagyszülők is, így ők is èlveztèk,mert sokat unokázhattak, én pedig a nagyobb gyermekemmel sok időt együtt tölthettem.

A babára váltva vigyáztunk, természetesen vízbe azért nem tettük abszolút,de ő is nagyon-nagyon jó baba volt.

Abszolút semmi gond nem volt!

Simán elmennèk újra!

2022. jan. 26. 20:33
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
23-as vagyok. Örülök, hogy jól sikerült! :)
2022. jan. 26. 20:42
 29/29 anonim ***** válasza:
Simán bevállaltam volna én is!
2023. dec. 19. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!