Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hetes babával bevállalnátok...

9 hetes babával bevállalnátok 2 éjszakás wellnesst bababarát hotelben?

Figyelt kérdés

A terhességem egyik felét kórházban töltöttem, a másikat otthon ágyban. A kórház az otthonunktól 250km-re volt, ezért a férjem és a fiam ritkán jöttek hozzám+ a covid miatt korlátozottak voltak amúgy is a lehetőségek. Így a nagy (12 éves) kb 10-szer láttam, utána pedig hazatèrtem a kicsi tesóval. A nagy gyermekekre eleve kevesebb idő jut a kicsi miatt és szeretnék vele is több időt tölteni és nekem is ennyi kórház és bezártság után jól esne kimozdulni.

Mit gondoltok a picit megviselnè?

Rosszat nem szeretnék neki sem.

Fürdeni gondolom még nem lehet neki a medencèbe,de a lábát talán bele tehetjük a vízbe. Egyébként imád pancsizni?

Vélemények?

Köszönöm

2022. jan. 2. 17:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
55%

Kizárt....

9 hetes. Kb 0 immunrendszer.

Medencébe, klóros vízbe 1 évig egyáltalan nem ajánlott bevinni.

Nagy kikapcsolódás lenne a medence mellett ülni felváltva.

Emellett idegen közeg neki, ki tudja, hogy viselné. Lehet vegigordítaná az éjszakát.

3 hónapos a lányom, de még most sem fordulna meg a fejembe.

Ha 9 het után így ki vagy purcanva, mi lesz késöbb?!

2022. jan. 2. 17:54
 12/29 anonim ***** válasza:
88%

Jézusom, nem.

Bízzátok a gyereket arra a két napra a nagyszülőkre például. ( igen, igen, tudom, ez kb. a sátánizmussal egyenlő lesz most.)

2022. jan. 2. 18:12
 13/29 A kérdező kommentje:

Azért olyan messze szültem,mert elég komoly problèma volt a terhességemmel,ami miatt Budapesten a Honvéd kórházba kellett befeküdnöm közel 4 hónapra.

Bár ne kellett volna!

És nem a baba miatt vagyok kifulladva,hanem a nagyobb gyermekemmel szeretnèk együtt lenni, mivel hónapokig alig láttam, akkor is csak 1,5 órára engedtèk.

A babát eleve nem cipelnèm vízbe. A férjem babázna, én pedig a nagyobbal tudnèk több időt tölteni. A terhessègem alatt, amit otthon töltöttem azt végig kellett feküdnöm, orvosi utasításra.

És igen, nekem is jól esne ennyi fekvés után,hogy négyesben legyünk és jókat együnk,együtt legyünk.

Covidosak minden voltunk. (Baba is) a kórházban szedtük össze.

Attól egyelőre még nem kell fèlnünk azt mondta az orvos.

A hotelben (rokon ott dolgozik) tudjuk mikor vannak a laza napok, amikor kevés a vendég.

Most fullon van, így addig nem is mennènk.

Nem kell egyből nekem esni meg ócsárolni!

Köszönöm a válaszokat.

2022. jan. 2. 18:20
 14/29 anonim ***** válasza:
95%
Nem vinném. Kicsi még.
2022. jan. 2. 18:21
 15/29 anonim ***** válasza:
94%
Hát nézd, a fürdés kivételével mindezt otthon is meg tudjátok csinálni. Rendeltek ételt, játszol a nagyobbal. A kicsi meg biztonságban a szobájában. Aztán ha nagyobb lesz, mehettek négyesben. Vagy csak te a nagyobbal
2022. jan. 2. 18:23
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked sem kellene nagyon még medencés vízbe bemenni..

Nem hiszem, hogy egy 12 évesnek wellness lenne a legjobb program.

Az miért nem opció, hogy apuka otthon babázik pár órát ti meg kettesben elmentek valamerre?

2022. jan. 2. 18:27
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
De ha a naggyal akarsz időt tölteni, miért nem mész el vele az állatkertbe mondjuk? A férjed meg addig otthon maradhat a picivel.
2022. jan. 2. 18:37
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Én 12 évesen jobban örültem volna állatkertnek vagy mozinak anyuval minthogy azt nézzem ahogy áztatja magát egy termál medencében. Egy 12 évesnek nem buli egy ilyen wellness.
2022. jan. 2. 18:58
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen amúgy sem mehet termálvízbe.
2022. jan. 2. 19:22
 20/29 A kérdező kommentje:

A pici gyakran szopizik,mire elmegyünk valahová kb jöhetnènk vissza.

A nagy fiam nagyon szereti a wellness hoteleket.

Nem termálvíz van minden Wellness hotelben

2022. jan. 2. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!