1 éves kisfiam miért nem eszik?
Az elmúlt 3 napban azt vettem észre, hogy nem eszik csak forgatja a falatot a szájában. Ma például rántott csináltam reggelire, amit imád és húsz perc alatt 2 falatot evett meg, aztán csak játszott a rántottában, de egy falatot nem evett. Az ebédből sem evett, de mikor adtam neki egy túrórudit, azt sem ette meg. Adtam neki egy ilyen kinyomós gyümölcspürét, azt is tartogatta a szájában, de végül az elfogyott, azt nem kell rágni ugye. A foga miatt lehet? Én nem látom, hogy jönne neki, de csak erre tudok gondolni. Nem nyűgös pedig (ha jön a foga, akkor az szokott lenni), ugyanolyan vidám baba, mint eddig volt. Vagy mitől lehet? Valaki tapasztalt hasonlót?
Először azt gondoltam, hogy kezd sztrájkolni, hogy nem eszi meg ezt se, meg azt se, bár ehhez még kicsi lenne szerintem, de nem kizárt. Viszont miután a kedvenceiből sem evett, furcsállni kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!