Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak a figurás torta lehet...

Csak a figurás torta lehet szép és divatos?

Figyelt kérdés
Csak mert a fiamnak nem lett úgymond ilyen-olyan figurás tortája, és volt aki annyira el volt ezen "hűlve", mintha ez olyan nagy tragédia lenne.
2010. szept. 7. 13:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nemrég volt a fiam első szülinapja. Én sütöttem a tortáját, volt rajta marcipán dísz és gyertya. Szerintem nagyon tetszett neki ez is. Ráadásul olyan alapanyagokból készült, amit ismerek. Ja, és kétpofára ették apával:)

2010. szept. 7. 13:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Én nem igazán tudok jó piskótát sütni, ráadásul nem is igen volt, van időm rá, hogy még azt is sk. produkáljak. Van egy cukrász ismerősünk, igazi remekműveket kreál. Első szülinapra nem kértem forma tortát, másodikra már megadtam a lehetőséget a kislányomnak, hogy válasszon milyet szeretne. Olyan ámulattal nézte a tortáját, jó érzés volt, hogy örömöt tudtam vele szerezni. Ja és 2500 forintba került, egy pónis torta volt.
2010. szept. 7. 13:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem baj,hogy nem volt. Az én fiamnak volt az első szülinapján, de már bánom, mert hiába szép, borzalmas íze van. Idén nem lesz formatorta.
2010. szept. 7. 13:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én kisfiaim élvezik, hogy együtt sütjük a tortákat szülinapokra, imádják nyalni a krémeket.
2010. szept. 7. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!