Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
9 hónapos múlt a kislányom, most a karácsony közeledtével elég nagy rajtam és a férjemen is a nyomás, ami gyakran egymáson csattan, nem nagy viták, csak a miért nem hoztál ezt amikor megkertelek, miért nem intézted el azt stb. Ezek nem is hangos ajtó csapkodos veszekedések, inkább csak heves szó csaták, kulturáltan, viszont a kislányunk ezen állandóan nevet. Persze nincs oka sírni, mert nem ijesszuk meg, nem kiabalunk. Sokat sírtam is ezek miatt mostanában és akkor is folyton kinevet ha sírok. Kicsit ijesztő.2021. dec. 22. 21:26
1/8 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs semmi baj.
Viszont ne cseszegesd a ferjed mert az ilyen aprosagokon kotekedo noket szoktak elhagyni, megcsalni, elhanyagolni a ferfiak.
2/8 anonim válasza:
9 hónapos, ugyanez, nevetett rajta, hogy sírtam a múltkor. Nem értik még :)
3/8 anonim válasza:
Nem értik még és a hanglejtés, a modorosság, hangsúly tetszik neki. Később is majd a szavak hangzását Majd ha érti, és nevet, akkor kezdj el aggódni.
4/8 anonim válasza:
Szerintem aggódhatsz. Nem normális dolog, főleg ha elmondja az ember, hogy azért sír, mert szomorú, bánata van, erre a gyerek röhög.
6/8 anonim válasza:
4-esen jót nevettem..persze, ha 9 évesről lenne szó, igaza lehetne, de így.. :)
7/8 anonim válasza:
Bocs, de már 4 évesen is tudtam hogy mit jelent az, hogy valaki szomorú, és sír. Akkor halt meg a dédim, és pontosan értettem, hogy többet nem fog jönni hozzánk, és emiatt sír és szomorú anyám.
8/8 anonim válasza:
De egy 4 évest ne hasonlíts össze egy 9 hónapos babával :D A válaszodból ítélve nincs is még gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!