Mit gondoltok erről a névről?
Figyelt kérdés
A Xénia néven gondolkodtam Januárban jön a baba, és ez így tetszik. De ti mit gondoltok róla?2021. dec. 22. 19:47
1/16 anonim válasza:
Vezetéknévtől nagyban függ. Nekem nem tetszik amúgy, de nem tudom, ez neked miért szempont.
4/16 anonim válasza:
Általános iskolában így hívták az egyik osztálytársamat, nagyon szép emlékeim vannak róla :) Ő szereti a nevét, és én is szépnek tartom (valószínűleg miatta).
Igaza van az egyik válaszolónak, a vezetéknévtől függ. Azért egy Kovácshoz nem adnám :)
5/16 anonim válasza:
Szerintem szörnyű, mintha valaki köpne egy sziszegőset.
De sokaknak nyilván az én neveim nem tetszenek, a lényeg, hogy te és a másik szülője mit gondoltok.
7/16 anonim válasza:
Nahát, 6, nekem is volt egy Xénia osztálytársam általánosban. :)
9/16 anonim válasza:
Tetszik, noies es megjegyezheto. Volt kollegam ilyen nevvel es xeninek hivtuk
10/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hátha valaki látja Egy napon velem Január 8.-án megszületett, a kislányom. Zselyke nevet kapta. :)
2022. jan. 15. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!