Tényleg ennyire ódivatú neve lenne a gyerekemnek?
Figyelt kérdés
Lányomnak a Katalin keresztnevet szeretném adni,viszont a családban mindenki lebeszélt róla,hogy régies,csúfolható,lejárt már stb.2021. dec. 21. 09:58
21/28 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név. 7 éves unokahúgomat így hívják, Katának becézik, de Katicának, Katusnak is szólítják.
Csúfolni minden nevet lehet, bár konkrétan semmit nem tudok felidézni, amit valaha hallottam volna a Katalinra.
A családtagok véleményére ne hallgassatok, nem nekik kell tetsszen, hanem neked és a párodnak. Ha nektek bejön és megy a vezetéknévvel, akkor adjátok, szép és klasszikus neve lesz a gyereknek.
22/28 anonim válasza:
Nagyon elegáns, nőies név, én adnám 😊
23/28 anonim válasza:
Mekkora fa@ság!Én Katalin vagyok,de soha nem csúfoltak.Hogy csúfolják?A Katit utálom,mindenki Katának hív.Egyáltalán nem ódivatú.🤣Amúgy már van olyan név is hogy Kata.
24/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mégegyszer mindenkinek a támogatást!Idővel majd remélhetőleg a család,rokonság is megszokja majd,mert ez lett a végleges döntés!23.hétben vagyok,kicsit aggódom a szülés miatt,de örülök hogy a nevében a döntés megszületett már:)!Mindenkinek további szép napot kívánok!
2021. dec. 22. 20:33
25/28 anonim válasza:
#23 vagyok!Miért érdekel ennyire a rokonok véleménye?🤔A férjed és te döntitek el.Nálunk bele sem szoltak,még a fiam sem!
26/28 anonim válasza:
Hát ódivatúnak számít jelenleg, de egyáltalán nem biztos attól, hogy nem lesz másik a közösségben. Simán lehet egyre több helyen hallom ezeket a régi neveket kisbabáknál.
Na meg a Kata van csak így nagyon slágeren így simán.
27/28 anonim válasza:
Hát akkor megbocsáss de az ismerőseid reatardok. Miért lenne régies (és nem azért de én katalinból csak olyat ismerek aki jól is néz ki és hülyének se hülye) és miért lenne régies a 10 év már régiesnek számít? Hát akkor nevet váltok a kristóf is milyen régies
28/28 anonim válasza:
Hát nem egy mai név. Sok vénasszony szaladgál ezzel a névvel de sok fiatal is. Nagyon tömeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!