Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg ennyire ódivatú neve...

Tényleg ennyire ódivatú neve lenne a gyerekemnek?

Figyelt kérdés
Lányomnak a Katalin keresztnevet szeretném adni,viszont a családban mindenki lebeszélt róla,hogy régies,csúfolható,lejárt már stb.

2021. dec. 21. 09:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
93%

Én Katalin vagyok és szerintem add nyugodtan ha az tetszik, nekem jobban tetszik a Kata, de a Katalin is jó. Régebben volt divatos, de vállalható név.

11 ekkora hülyeséget is rég hallottam, hogy cigányos, a Dzsenifer, Vanessza, vagy a Sánel cigányos, de nem a Katalin.

2021. dec. 21. 10:56
 12/28 anonim ***** válasza:
75%
Off, de érdekes, hogy a lepontozók válaszhasznossági aránya a 60%-ot sem éri el. Azért ez elég sokat elárul róluk.😉
2021. dec. 21. 11:00
 13/28 anonim ***** válasza:
87%

A “válaszhasznossági arány” nem jelent semmit amúgy. Én pl. sosem fikkantom le senki névválasztását és nem állok bele senkibe hobbiból, szimplán van néhány kérdés amiben másként gondolkodom mint az átlag és azt azonnal 0-ra pontozza a nép.

Rég nem hasznosság van pontozva. 😂

2021. dec. 21. 11:10
 14/28 anonim ***** válasza:
89%

Számomra az.

De nem nekem kell, hogy tetszen,hanem Neked és a férjednek. 😊

2021. dec. 21. 11:32
 15/28 anonim ***** válasza:
96%

Elég tré családod van, hogy ebbe belepofáznak.

Ez a te dolgod és a párodé. A többiekkel majd közlitek, mi lesz a neve, de ne kérjetek tanácsot meg véleményt.

2021. dec. 21. 11:49
 16/28 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nem tetszik, szerintem ódivatú, de ha nektek tetszik, akkor adjátok. Kataként szép amúgy.
2021. dec. 21. 11:51
 17/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!A Kata azért nem jön be,mert számomra túl becézett alakja,a lepontozokat nem ertem
2021. dec. 21. 13:33
 18/28 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem egyáltalán nem, mert változatosan lehet becézni. A Kata, Katica, Katus, Lina becézés szerintem egyáltalán nem öreges. De egyre több kislánnyal találkozom, akit Katinak vagy Katónak becéznek.

Az öreges nálam a Jolánnál, az Erzsébetnél és a Margitnál kezdődik.

2021. dec. 21. 13:41
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

A kisebbik lányom Katalin. Bár már 18 éves, az ő korosztályában sem volt már divatos név, rajta kívül nem is ismerek ilyen korú másik Katalint.

Soha nem csúfolta senki, itthon első pillanatól Katica becézéssel "fut", ami illik is hozzá nagyon. Bár ebben a formában is adható lett volna, azt semmiképpen nem akartuk, nem tartom jónak az önállósult beceneveket.

Szóval ha nektek ez tetszik, és passzol a családnévhez, akkor hajrá! Kit érdekel, hogy mások mit gondolnak?

2021. dec. 21. 17:39
 20/28 anonim ***** válasza:
82%

Remek név! És mire közösségbe kerül, ritka lesz.

Még mindig jobb, mintha Anna, Hanna, Zoé.... 5 éve minden áldott évben ezt a 3 volt a leggyakrabban adott keresztnév.

Az Anna, Hanna neveket meg 2011 óta kapja meg évente közel 3000 kislány.

2021. dec. 21. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!