Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugyanaz a kérdező teszi fel a...

Ugyanaz a kérdező teszi fel a Liberós kérdéseket, vagy minden kérdés mástól ered?

Figyelt kérdés
Ma már az 5. kérdést olvasom, hogy baj van a Liberóval, nincs benne gumi. A héten készülök venni, és most elbizonytalanodtam. Mi 14 hónapja használjuk, de eddig semmi gond nem volt.
2010. szept. 6. 22:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szia, én összesen 2x írtam ki, rajtam kívül még páran írták.
2010. szept. 7. 08:03
 12/17 anonim ***** válasza:
A Libero azt válaszolta, hogy a Mega Pack gyártását átmenetileg áttették egy másik gyártósorra, és minden paraméterében megegyezik a többi pelenkával kivéve a gumi az nincs rajta. Természetesen kicserélik a csomagot, ha valaki nincs vele megelégedve, de én azt javaslom, hogy egy darabig ne vegyetek Mega Packot, inkább a kisebb kiszerelést, mert azokkal tuti nincs gond! Én is így teszek egy darabig.
2010. szept. 7. 10:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Ja és utolsó vagyok. Ha gondosabban megnézzük a csomagot, a pelenkát ábrázoló rajzon hátul nem jelzi zöld csík ezeken a csomagokon, hogy gumis lenne, míg a hagyományos gumis derekú csomagon a derék résznél is jelzi egy zöld csík, hogy ott is gumis. Nézzétek meg!
2010. szept. 7. 10:15
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves 10:13-15-ös!

A 7:27-es válaszoló vagyok.

Másodjára nem Megapackot vettem (és nem a Tesco-ban, hanem a Rossmann-ban), hanem a kisebb csomagolást (56 db-os 4-es méret), és az is hibás! Ráadásul a csomagon van zöld csík középen is, ami a gumit mutatja!

Szóval akkor azt se vegyétek!

Bocsánat az off-ért!

2010. szept. 7. 11:08
 15/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat!

Képzeljétek a párom ma beállított egy megapackal (nem mondtam neki tegnap este hogy miket olvastam) és tényleg nincs benne gumi :( Még nem próbáltam ki, majd holnap, kíváncsi vagyok milyen. Ha nem vagyok vele megelégedve, vissza lehet vinni a boltba, vagy a Liberónak kell szólni? De már felvágtuk a csomagot. A blokk megvan.

2010. szept. 7. 20:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Én a Tesco-ba úgy vittem vissza, hogy 3 db hiányzott belőle. Muszáj volt kibontanom, megértették.

Blokkal vidd vissza!

11:08-as

2010. szept. 8. 08:59
 17/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kipróbáltuk a pelust, hát nincs ezzel nagy gond szerintem, hiányzik ugyan a gumi, de nem vészes, teljesen jól ráfeszül a derekára. Szóval mi elhasználjuk.

Minden jót nektek!

2010. szept. 8. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!