Kisfiúk kukijan a bőrt hogyan kell szerintek felhúzni rajta úgy hogy ne fájjon neki?
Mennyi idős?
Nekem a gyerekorvos azt, mondta 1hós kora után minden nap fürdés után húzzuk fel neki ameddig engedi a bőr, semmiképp se erőltessük. Most 9hónaposan jön fel neki teljesen, illetve van féloldalasan egy kis letapadás de az orvos szerint fél év is lehet mire az is szépen feljön.
Ha fáj neki, berepedezett, gyulladt lehet rá krémet iratni, nekünk is kellett egyszer, pár nap alatt lehúzta a gyulladást.
Nálunk az 1 éves státuszon az igen kedves doktor úr kérdés, akármi nélkül felhúzta neki, és közölte, hogy eléggé le van tapadva. - a kutya nem mondta, hogy bármit is tegyünk vele, első baba -
Azóta ki vagyok erre élezve, ha látom, hogy ott vizsgálná fel vagyok rá készülve, ha kell, oda kapok :)
Egyébként esténként a férjem fürdés után szokta neki nagyon óvatosan kicsit felhúzni, nem erőlteti, de hogy biztos véletlen se tapadjon le neki teljesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!