Milyen babazsúrral készültetek 1 éves fiatok szülinapjára? ötletekre vagyok kiváncsi
Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 21:10
1/9 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék :))))
2/9 A kérdező kommentje:
most gúnyolodsz?gondoltam meghivnám a családtagokat és a gyerekeiket
2010. szept. 6. 21:18
3/9 anonim válasza:
Nekem nincs gyerekem, de az én 1. szülinapomon a családom és a rokonok voltak ott (kb 8 fő). Semmire nem emlékszem, ahogy egyetlen 1 éves sem fog, tehát szerintem a lényeg, hogy olyan embereket hívj, akik közel állnak hozzátok. Egy finom ebéd,1 szép torta, édesség, üdítő, ajándék a picinek. Nem hiszem, hogy ennél többre szükség van. Majd ha idősebb lesz, akkor lehet igazi kis "partikat" szervezni, amit már ő is élvezhet.
4/9 anonim válasza:
Nekünk 28-án lesz az első szülinapunk:) Én gyártok a kisfiamnak egy tortát törpökkel és gombaházakkal, meghívjuk a nagyszülőket és a keresztszülőket, szendvicseket csinálok, lufikat fújok fel és veszek a picimnek valami hasznos fejlesztőjátékot-bár még fogalmam sincs mi lesz az:)
5/9 anonim válasza:
Ha gyerekeket is hívsz, akkor fújj fel jó néhány lufit!Hadd játszanak vele.Azt tuti minden gyerek élvezi, még az egy éves is.
6/9 anonim válasza:
Na, mire válaszoltam láttam, hogy előttem írta valaki a lufikat.
7/9 anonim válasza:
Szia
Bár nekem lányom van azért leírom. Csak a szűk családot hívtam meg. A lakást feldíszitettem. Két torta volt az egyiket én sütöttem(abból evett a kislányom) a másikat rendeltük. Készültem még videóval is a lányom első évéről és azt is megnéztük közösen. Nagyon jól sikerült! Pont ilyen szülinapot képzeltem el.
8/9 anonim válasza:
1. vagyok!!! Jajjjjj, dehogy gúnyolódtam, bocs ha úgy hangzott. Azért írtam, h ez a kérdés meglegyen, mert az én gyermekem is nemsokára 1 éves lesz és jól jönne 1-2 ötlet. Mi már tudjuk h mit veszünk neki (triciklit), a többi érdekelt volna. Tegnap este nagyon fájt afejem és azért nem fejtettem ki hosszabban a gondolataimat, gondoltam, h majd ma. Remélem sikerült ezt a félreértést letisztáznom, tényleg nem úgy gondoltam.
9/9 A kérdező kommentje:
legnagyobb gondom hogy már van mindenféle járgányunk és rengeteg játék,sokkal még nem is játszott.szóval mindenböl csak a "sokadik" lenne.annyira tanácstalan vagyok.szánkónk nincs egyedül, de hol van még a tél...azért vagyok igy oda mert az elsö szülinap mégis csak az ELSŐ...valami maradandőt szeretnék ami emlék marad...nem neki hanem nekünk.de azthiszem maradunk az ösz hozta szükségeseken...meg néhány játékon.ja jut eszembe ha valaki tudja hol kaphatnék olyan zenélős tologatós játékot ami tanitja járni az érdekelne.tudjátok melyik?
2010. szept. 7. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!